La mulți ani de Sfântul Dumitru! Urări și mesaje frumoase

Publicat: 26/10/2018 | 11:29
La mulți ani de Sfântul Dumitru! Urări și mesaje frumoase

La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sfântului Dumitru! Pentru cei care au sărbătoriți în viața lor, Cancan vă propune o serie de mesaje și de urări inspirate pentru a le face ziua mai frumoasă. 

Cei care vor să ureze un „La mulți ani” mai special de Sfântul Dumitru pot alege din următoarele mesaje și urări frumoase. Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de Mir – Sfântul Mare Mucenic Dimitrie a trăit pe vremea împăraților Dioclețian și Maximian Galeriu (284- 311) și era fiul voievodului cetății Tesalonicului, botezat in taina de părinții săi, de frica cruntelor prigoane împotriva creștinilor. (Citește și Ce nu trebuie să faci de Sfântul Dumitru! E mare păcat!)

La mulți ani de Sfântul Dumitru. Urări frumoase

La mulți ani de Sfântul Dumitru!

„Fie ca toate împlinirile, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!”, „La mulți ani si voioșie, Domnul alături să-ți fie, bucurii sa-ți dăruiască și nimic să nu-ți lipsească! La mulți ani Dumitru!”

„Îți urez ca ziua numelui să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță, iar anii ce vin să îți aducă numai împliniri și bucurii”, „Sfântul Dumitru să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de cei dragi!”, 

„Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes! Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de familie si cei dragi. În aceasta zi speciala iți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor, si fie ca Sfântul Dumitru sa te călăuzească mereu in viată. Multă sănătate, putere de munca si împlinirea dorințelor atât pe plan profesional cat si pe cel privat. Sa iți dea Dumnezeu sănătate si liniște in suflet. Sa ti se împlinească visele si sa te poți bucura de tot ce ai!”

„La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Mitică!”, „La mulţi ani Dumitrița şi abia aştept că să sărbătorim această frumoasă zi”, „Cel mai frumos la mulţi ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulţi ani şi cât mai mulţi bani şi sănătate pentru că e mai scumpă de cât toate!”

„La mulţi ani de Sfântul Dumitru! Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!”

La mulți ani de Sfântul Dumitru. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri

La mulți ani de Sfântul Dumitru

„La mulţi ani, Dumitru! Îţi urez că ziua ta onomastică să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţa iar în lume să găseşti numai fericire. La Mulţi Ani, Dumitru!”

„La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani Dumitru!”

„În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă.”

„Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!”

„Ziua numelui tău să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani!”

La mulți ani de Sfântul Dumitru. Câți români sunt sărbătoriți astăzi

Potrivit statisticilor de specialitate, peste 340.000 de persoane din totalul românilor îşi sărbătoresc onomastica de Sfântul Dumitru. Dumitru, Dumitra, Mitu, Mita, Mitică își sărbătorează onomastica pe 26 octombrie, data când pică Sfântul Dumitru în calendarul creștin ortodox. La mulți ani, Dumitru, Dumitra, Mitu, Mita, Mitică!

Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, izvorâtorul de Mir sau Sfântul Dumitru, izvorâtorul de Mir a fost un martir creștin, sfânt militar din veacul al III-lea care a trăit în vremea împăraților Maximian și Dioclețian în cetatea Tesalonic. A fost martirizat pe la anul 306, potrivit wikipedia.org. (Citește și Cine a fost Toma Necredinciosul. Povestea Sfântului Apostol Toma)