principala

În urmă cu exact un an, un divorţ celebru zguduia lumea mondena.

 

Un cunoscut om de afaceri îşi acuza soţia că l-a înşelat cu fotbalistul Dacian Varga, însă aceasta susţinea că totul este un plan pervers al soţului. CANCAN.ro, caci nu degeaba este siteul nr. 1 din Romania, are dovada ca Georges Medawar spunea adevărul.

Felicia şi Georges au fost căsătoriţi timp de mai bine de 20 de ani
Felicia şi Georges au fost căsătoriţi timp de mai bine de 20 de ani


Au format timp de 20 de ani unul dintre cele mai solide cupluri din lumea buna a Capitalei. El este un înstărit om de afaceri, iar ea o femeie extrem de frumoasă, peste care anii nu au trecut deloc. Georges Medawar şi soţia lui, Felicia, s-au cunoscut la începutul anilor 90’, atunci când ea era o prezenţă constantă în clubul Vox Maris. Mai mult, la un moment dat, focoasa brunetă, acum în vârstă de 43 de ani, devenise celebră precum “Felicia de la Vox”.

Felicia arata perfect, deşi are 43 de ani şi este mama unei fetite
Felicia arata perfect, deşi are 43 de ani şi este mama unei fetite

Înaltă, cu forme aproape perfecte, cochetă şi mereu cu vorbele la ea, femeia ieşea în evidenţă mai mult decât orice altă tânără de acolo. De altfel, ea a fost multi ani iubita lui Samir, fiul celebrului lăutar Florică Roşioru, cunoscut infractor international, stabilit de multi ani la Nisa. Pe vremea aceea, Samir era cunoscut drept unul dintre cei mai mari hoţ al Europei, fiind extrem de bogat.

 

La inceputul anilor '90 conducea un Mercedes SL, iar in portbagaj avea zeci de pachete de mărci germane. Bărbatul i-a oferit Feliciei o viaţă bogată, plină de lux, în acei ani. La un moment dat, însă, Samir a intrat la închisoare, iar la scurt timp după aceea, Felicia l-a cunoscut pe Georges, cu care s-a şi căsătorit după câteva luni.

Felicia Medawar şi-a înşelat soţul cu Dacian Varga!

Toţi credeau despre cei doi că sunt un cuplu cu adevărat perfect, însă, scandalul ce a pornit anul trecut intre ei a demonstrat cu totul altceva. În februarie 2015, omul de afaceri de origine libaneză a decis să divorţeze de soţia sa, pe care a acuzat-o că l-ar fi înşelat cu fotbalistul Dacian Varga. Ca o paranteză, in aceeasi perioada si prietena ei cea mai buna, Alina Magureanu, nora primului director postrevolutionar al Serviciului Român de Informaţii, divorţa de sot, oarecum în acelaşi mod. Azi, spre deosebire de Felicia, chiar dacă are un copil cu el, Alina vrea cu tot dinadinsul să-si bage fostul la inchisoare...

Aceasta este dovada ca Felicia şi-a înşelat soţul cu Dacian Varga
Aceasta este dovada ca Felicia şi-a înşelat soţul cu Dacian Varga

Revenind la Felicia, la acea vreme, ea jura că l-a văzut numai de două ori în viaţa ei pe fotbalist şi că între ei nu a avut loc nici măcar un flirt. Mai mult, printre râuri de lacrimi, ea jura că îşi iubeşte soţul şi că toate aceste acuzaţii fac parte, de fapt, dintr-un plan bine pus la punct de Georges Medawar pentru a scăpa de ea. Timpul a trecut, iar cei doi au divorţat şi fiecare şi-a văzut de viaţa lui. Recent, însă, CANCAN.ro a intrat în posesia unei poze care demonstrează clar că între ea şi Dacian Varga a existat ceva şi încă exista. Mai exact, o fotografie în care cei doi sunt împreuna, într-o ipostaza ce trădează clar mai mult decât o simplă amiciţie.

Andreea Negoiţă

Citeste despre:felicia medawar sot, georges medawar divort, dacian varga amanta maritata


Share On Facebook