Leo de la Strehaia, acuzat că a ”scurs” 5 milioane E printr-o afacere cu robineţi!
Leo de la Strehaia, în război cu rudele sale

Lucrurile se complică după denunţul depus de Leo de la Strehaia împotriva unui procuror şef de la DNA Mehedinţi şi a mai multor persoane din familie. Acum, vărul ”Prinţului ţiganilor” iese la atac şi susţine că acesta a dat o ţeapă de 5 milioane de euro  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)
 

Mihai, fiul lui Ion Mituş, cel împotriva căruia Leo, Ion Mihai Stelică pe numele real, a făcut denunţul la DNA, spune că procurorii trebuie să-l cerceteze pe ”Prinţul ţiganilor”, căruia îi aduce acuzaţii grave(AFLĂ MAI MULTE AICI). Bărbatul afirmă că Leo a înfinţat în trecut o firmă pe numele unui tânăr, săgeata lui, iar prin această societate a derulat afaceri ilegale. În susţinerea afirmaţiilor, Mihai Mituş a prezentat şi un denunţ făcut la Parchet împotriva lui Leo de la Strehaia, de către un bărbat aflat în arest. Acesta a susţinut în faţa procurorilor cum ”Prinţul ţiganilor” ar fi dat o ţeapă de zile mari, cu ajutorul unui angajat al Raiffeisen Bank, însă instituţia financiară n-a avut vreo implicare în acest caz, ci doar casierul respectiv. CANCAN.ro a făcut o solicitare către Raiffeisen pentru a avea un punct de vedere în legătură cu aceste aspecte, însă, până la publicarea articolului, nu am primit vreun răspuns.

Vărul lui Leo îl acuză pe Leo de fapte grave
Vărul lui Leo îl acuză pe Leo de fapte grave

Mihai Istrate a povestit în denunţul respectiv că Ion Mihai Stelică a aprovizionat fictiv firma cu robineţi în valoare de 5 milioane de euro. Acesta a declarat în faţa procurorilor că pentru a crea o aparenţă de legalitate a facturilor fictive, Leo a apelat la respectiva casieră.  Potrivit denunţului, Stelică mergea la bancă cu documentele de depunere a diferitelor sume de bani, iar casiera făcea depunerea fictivă în contul firmei. La scurt timp, Leo de la Strehaia făcea un ordin de plată către o altă firmă, iar împuternicitul societăţii respective întocmea documentele de retragere, figurând în acte ca restituire împrumut societate.

Denunţul făcut împotriva ”Prinţului ţiganilor”
Denunţul făcut împotriva ”Prinţului ţiganilor”

Banii nu au existat niciodată, deoarece aceste tranzacţii se făceau fictiv. După achitarea facturilor fictive în valoare de 5 milioane de euro, numitul Mihai Ion Stelică a făcut o cerere de rambursare TVA”, se mai arată în denunţ.  Casiera de la bancă la care se face referire în denunţ a fost arestată preventiv de procurori, alături de alte persoane, printre care şi unchiul lui lui Mihai Stelică. Vărul lui Leo a mai spus că şi ”Prinţul ţiganilor” este suspect în dosarul respectiv, iar el şi tatăl lui sunt martori.Mihai Mituş a mai afirmat că a dat declaraţii împotriva acestuia, şi că Mihai Stelică vrea acum să se răzbune.(AFLĂ AICI DE CE A FOST AMENINŢAT LEO CU MOARTEA)

Citeste despre:leo de la strehaia bani, leo de la strehaia iubite


Share On Facebook