Livian de la Puterea Dragostei o dă de gol pe Mariana! Telespectatorii Kanal D deja bănuiau

Publicat: 18/09/2019 | 11:07
Livian de la Puterea Dragostei o dă de gol pe Mariana! Telespectatorii Kanal D deja bănuiau

Unii concurenți de la Puterea Dragostei și-au găsit jumătatea și sunt foarte fericiți, iar alții încă își caută perechea. Din cea de-a doua categorie face parte și Mariana, care nu a reușit să se apropie de niciun băiat. Colegii ei de emisiune își doresc foarte tare ca moldoveanca să își găsească pe cineva, ca să nu se mai plictisească și să caute ceartă.

Mariana nu a reușit până acum să se apropie de niciun băiat din casa de la Puterea Dragostei, iar mulți cred că ea este de fapt îndrăgostită de Jador.

Zilele trecute, Livian de la Puterea Dragostei a dat-o de gol, într-un live. ”Mariana își găsește concubin până la sfârșitul săptămânii! Își găsește pe cineva care să o înțeleagă! Să fie pe placul ei. O să vedeți”, a povestit Livian, fără să dea amănunte despre ”concubinul” Marianei.

Bianca vrea un copil cu Livian

Bianca de la Puterea Dragostei și-a găsit jumătatea în casă, pe Livian și se declară foarte fericită alături de el. În ultima vreme au tot existat zvonuri legate de o posibilă sarcină a brunetei, care nu s-a abținut să nu recunoască  faptul că își dorește un copil cu iubitul ei.

Da, vreau un copil cu Livian, nu pot să neg asta. Nu am discutat, momentan, cu el, dar nu exclud nicio secundă ideea de a rămâne însărcinată cu el, în funcție de cum va evolua relația pe care o avem. Momentan mi-e foatrte bine alături de el, suntem fericiți și asta e tot ceea ce contează. Nu m-am gândit încă dacă vreau să fie băiețel sau fetiță, dar nu asta contează, cred eu…”, a spus Bianca pentru Wowbiz.ro.

Citește și...