Liviu Varciu are o noua iubita!

Publicat: 19/11/2010 | 00:00
Liviu Varciu are o noua iubita!
Liviu Varciu este implicat, de circa trei saptamani, intr-o relatie de iubire cu Gabriela Pavel, castigatoarea editiei din acest an a "Miss Press".

Duminica trecuta, Liviu Varciu a mers sa o ia pe noua lui iubita de la clubul Princess, acolo unde fata lucreaza ca manager customer. Paparazzii CANCAN i-au imortalizat pe cei doi atat in interiorul localului, cat si la iesire. Desi, initial, vedeta de televiziune a incercat sa se eschiveze in fata reporterilor, pana la urma a admis ca are o relatie cu tanara in varsta de 25 de ani, pe care o cheama Gabriela Pavel! Conform unor surse apropiate celor doi, de circa trei saptamani, Liviu traieste o poveste de dragoste cu blonda. Tanara a cochetat o perioada cu televiziunea, avand chiar si acum o colaborare cu BUTV, postul online al Soranei Muhamad, a jucat intr-un sitcom la Kanal D, a fost ziarista la „Fanatik” si, ulterior, reportera la Digisport, postura din care a castigat anul acesta „Miss Press”. In plan sentimental, blonda a avut o relatie de circa un an si jumatate cu Adrian Ropotan, pe vremea cand acesta juca la Dinamo Bucuresti. Liviu si Gabriela au devenit amici pe reteaua de socializare Facebook. Au vorbit o buna perioada de timp ca simple cunostinte, apoi au decis sa se intalneasca. Au mers in urma cu aproape doua saptamani la Predeal, la un hotel cunoscut, dar pentru ca nu se simteau in largul lor, de teama „curiosilor”, cei doi au decis sa se refugieze la Moeciu, la pensiunea unui prieten bun al lui Liviu, alaturi de alti apropiati ai actorului, unde s-au delectat in liniste cu un miel la protap, un vin bun si lautari.

Gabriela: „Nu vreau ca intimitatea noastra sa fie publica”

Gabriela Pavel, noua iubita a lui Varciu nu a vrut sa comenteze noua sa idila si spune ca vrea ca intimitatea lor sa nu fie publica.

„Nu vreau sa apar si sa dau multe declaratii, Liviu ar trebui sa vorbeasca despre aceasta relatie. Nu vreau ca intimitatea noastra sa fie publica.”, a spus Gabriela Pavel, conform Acces Direct.

Citește și...