Lora, criticată aspru de fani din cauza ipostazelor provocatoare. Cum a reacționat artista

Publicat: 13/07/2020 | 12:47

Lora a fost aspru criticată de fani din cauza ipostazelor provocatoare. Artista nu a stat, însă, cu mâinile în sân și a reacționat.

De când se află în Bali, Lora se fotografiază în ipostaze porovocatoare. Fotografiile sunt pe placul internaților, însă, există și unii răutăcioși care o critică pe artistă. Din frustrare sau… invidie, cine știe?

”Ai rămas acolo… Te-au ajuns blestemele. La cât rău ai făcut.”, a scris o persoană pe Instagram, la una din fotografiile postate de Lora din Bali.

Lora a reacționat și i-a închis gura criticului: ”Dă-le, Doamne, minte!”. Și Ionuț Ghenu a sărit în apărarea iubitei sale și i-a transmis un mesaj celui care a atacat-o pe artistă, pe Internet: ”Bai nene ai volan pe dreapta? Eu nu va inteleg cum va place voua sa va faceti de cacat pe internet. Chiar nu va inteleg.” (CITEȘTE ȘI: DELIA MATACHE, SUSPECTĂ DE COVID-19. A FOST CU ANDREEA ESCA LA PETRECEREA DIN OLIMP UNDE ȘTIRISTA PRO TV S-A INFECTAT CU VIRUSUL UCIGAȘ)

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali

Lora și Ionuț Ghenu sunt blocați în Bali de la începutul lunii martie. Cei doi aveau programat zborul spre România pe 1 iulie. Din păcate, însă, a fost anulat. Cei doi trebuiau să se întoarcă pe 7 iulie în țară, însă, din nou le-a fost anulat zborul.

Pentru a nu li se mai anula cursa spre România, Lora și Ionuț și-au luat bilet pe 20 iulie. Pe 23 iulie este ziua de naștere artistei și vrea să o petreacă în țară, alături de apropiați. (VEZI ȘI: GABRIELA FIREA A ANUNȚAT CĂ BUCUREȘTENII CARE PLEACĂ ÎN VACANȚĂ ÎN STRĂINĂTATE VOR PUTEA FACE TESTE PENTRU CORONAVIRUS GRATUIT)

”S-a deschis aeroportul din Dempasar, capitala Bali, zboară anumite companii, nu și compania noastră. Ca să nu ne mai amâne de la săptămână la săptămână, am pus zborul pe 20 iulie. Pe 23 e ziua mea de naștere și ar fi drăguț să fiu cu cei dragi. Îmi e dor de toată lumea, de țară, de călătorit prin țara mea. Sunt curioasă dacă voi intra în izolare 2 săptămâni, am testele făcute”, a spus Lora.