Loto Italia: combinații, cote, numere extrase. Totul despre Italia Keno

Publicat: 18/09/2018 | 11:51
Loto Italia: combinații, cote, numere extrase. Totul despre Italia Keno

Loto Italia. Keno este o loterie de tipul 20/90. Asta înseamnă că la fiecare extragere sunt alese 20 de bile dintr-o urnă ce conține numere de la 1 până la 90. Este o loterie foarte populară în rândul jucătorilor deoarece pot paria pe ea la orice oră din zi sau din noapte.

Loto Italia. Extragerile pentru loteria Keno au loc non-stop, din 5 în 5 minute. Asta îi atrage pe cei mai mulți jucători. Numele oficial și complet al acestei loterii  este de Italia Keno 10eLotto 20/90, însă la unele case de pariuri poate fi găsită sub denumiri mai simple. (Citește și Loto Polonia. Care sunt cele mai extrase numere la Loto Polonia)

Ce este Loto Italia

Loto Italia. Pe teritoriul țării, se poate juca la loteria Keno doar la case de pariuri, atât online cât și offline. Se poate juca orice sistem  și orice mize vrem, câștigurile fiind direct proporționale cu probabilitatea matematică de succes.

Loto Italia. Majoritatea operatorilor oferă posibilitatea de a adăuga maxim 15 numere pe bilet, și de a juca combinații de maxim 8 numere. Astfel, sistemul maxim pe care îl poți juca este de 8/15, dar se pot plasa pariuri și pe un singur număr sau pe orice alt sistem vrem (3/4, 5/7, 6/6, 7/13 etc), potrivit pariurix.com. Jocul de keno este un tip de loterie la care de regulă se extrag 20 de numere din 80 (20/80), dar mai nou au apărut și alte tipuri de keno precum 20/70 sau 20/62. În funcție de țara în care au loc extragerile, jocul poate purta și numele de ”kino”, dar este practic același lucru. Loteria Română nu organizează astfel de jocuri, dar sunt loterii din alte țări care o fac, și la care inclusiv românii pot juca prin intermediul caselor de pariuri. ( Află mai multe despre șirul numerelor care te pot ajuta să câștigi la Loto)

Cum se joacă Italia Keno

La Loto Italia sunt extrageri din 5 în 5 minute. Pentru că joci la case de pariuri, modul de a câștiga și sistemele de joc sunt inspirate din pariurile sportive. Poți miza orice sume dorești, și poți juca orice sistem vrei. Indiferent de loteria pe care pariați, puteți avea până la 15-16 numere pe bilet, dar asta diferă de la agenție la agenție, și putem selecta până la 8 numere în aceeași combinație. Deci sistemul maxim ales poate fi 8/15 sau 8/16. Cu toate acestea, pot fi operatori care să accepte chiar mai mult de atât. (Nu rata S-a câştigat marele premiul la Loto 6/49)

Loto Italia. Ținând cont că avem extrageri din 5 în 5 minute, și putem paria pe exact următoarea extragere după ce aflăm rezultatele la cea actuală, cele mai bune strategii par a fi cele cu miză progresivă de tipul Martingale sau Fibonacci.

Loto Italia. Martingale: acest sistem merge pe ideea că este puţin probabil ca cineva sa prindă o serie foarte lungă de rezultate negative. Strategia Martingale are avantajul de a putea fi folosită la foarte multe tipuri de pariuri și în foarte multe situații.

Loto Italia. Fibonacci: Acest sistem se bazează pe o serie de numere: șirul începe cu 1 și continuă cu numere formate din suma ultimelor două aflate înainte. Luând acest lucru în considerare, șirul Fibonacci arată în modul următor: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987, …..

Este important de reținut, totuși, că nu există strategii sau sisteme de joc care să garanteze câștiguri sigure.

Loto Italia 20/90 – combinații câștigătoare

Loto Italia. Keno este un joc mult mai profitabil atunci când joci online decât într-un cazinou real, deoarece cotele sunt în general mult mai mari. Specialiștii recomandă să nu alegeți mai mult de de șase numere la orice variantă de loto online. (Citește și Descoperirea care te poate face milionar! Ce numere trebuie sa joci la loto)

Iată ultimele combinații câștigătoare la Loto Italia Keno:

sursă: lotostats.ro

Care sunt cele mai extrase numere la Loto Italia:

Există numere care ies mai des ca altele, inclusiv la Loto Italia Keno, cu toate acestea totul este întâmplător. Iată cele mai extrase numere din ultima perioadă: 7,13,21,22,24,26,28,30,33,36,40,46,48,49,52,55,66,67,76,84. (Nu rata Romanii au ajuns sa cumpere bilete sfintite!)

Rezultate Loto Italia: tragerile au loc non-stop

Loto Italia Keno este o loterie foarte populară în rândul jucătorilor deoarece poți paria pe ea la orice oră din zi sau din noapte, extragerile având loc non-stop din 5 în 5 minute. Italia Keno este o loterie de tipul 20 / 90, ceea ce înseamnă că la fiecare extragere sunt extrase 20 de bile dintr-o urnă ce conține numere de la 1 la 90. Se poate paria la această loterie atât online, cât și offline, dar cele mai populare sunt agențiile de pe internet.

Cote Loto Italia

Loto Italia. Popularitatea crescută a acestei loterii este dată de multitudinea de jocuri loto pe care poți să periezi. Există 14 variante, cea mai populară fiind Italia Keno 10eLotto 20/90. Foarte mulți români joacă și Win For Life 10/20. În plus există și variantele, Loto Italia Milano, Roma sau Venezia, care au câte 3 sau 4 extrageri în fiecare săptămână. Cotele tale scad în momentul în care încerci să acoperi mai multe numere. Pe de altă parte, cu cât alegi mai multe numere, cu atât mai mare este jackpot-ul potențial, potrivit bilete-pariuri.ro.

Cote Loto Italia Keno 20/90:

sursă: lotostats.ro

Citește și...