principala

Obligat sa plateasca retroactiv impozitele pe ultimii cinci ani, Florin Huidu s-a trezit cu teresa restaurantului demolata de catre autoritati. In locul ei a rasarit un spatiu de promenada, de toata frumusetea.

Exact cand si-a propus sa se retraga din afaceri si sa fuga cat mai departe de datorii, Florin Huidu a fost ajuns din urma exact de ce i-a fost cel mai frica.

Florin Huidu

Mai exact, dupa atacuul sangeros de la restaurantul sau, cand el si sotia sa au fost atacati de un client, autoritatile i-au desfiintat acum terasa! Locul arata de nerecunoscut, dupa ce tatal carcotasului si-a stras mesele si scaunele, iar autoritatile au amenajat un spatiu de promenada.

S-a ales praful de terasa lui Florin Huidu
S-a ales praful de terasa lui Florin Huidu

Cu siguranta Florin Huidu nu se simte deloc comod sa vada cum i-a fost invadat spatiul, peste noapte, de catre pietoni obositi care se odihnesc acum pe bancutele din fata casei lui sau asteapta sub geamul lui masinile RATB.
Florin Huidu
Florin Huidu

Explicatia autoritatilor pentru acest fapt a fost urmatoarea: terasa exterioara a fost inchisa pentru ca ocupa abuziv o parte din domeniul public.

Obligat sa plateasca impozitele pe ultimii cinci ani

Florin Huidu a ocupat ilegal timp de mai multi ani acest spatiu, iar in urma cu doar cateva zile el a fost sanctionat contraventional, obligat sa aduca domeniul public la starea initiala, dar si sa achite retroactiv taxele si impozitele aferentre ultimilor cinci ani. Ceea ce inseamna cateva zeci de mii de lei!
S-a ales praful de terasa lui Florin Huidu

Aceasta actiune face parte dintr-un proiect mai amplu al edilului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, de eliberare a domeniului public si reamanejare a spatiului astfel incat bucurestenii sa fie multumiti. Mai exact, aici s-a creat un nou spatiu de promenada cu alei si banci!
Florin Huidu nu este sprijinit de nici unul dintre cei patru fii!

Desi este tatal a patru baieti, iar doi dintre ei sunt celebri si instariti, nici unul nu i-a intins o mana barbatului. Surse din anturajul omului de afaceri ne-au marturisit ca Florin Huidu nu s-a ocupat de Serban si Vlad in adolescenta acestora si nici nu a ajutat-o pe mama lor din punct de vedere financiar. Aceleasi surse ne-au marturisit ca barbatul nu ar fi fost implicat mai deloc in crestea fiilor din a doua casnicie, motiv pentru care nici baietii mai mici nu au o relatie buna cu tatal lor. (A.S.)

Citeste si Cel mai de pret secret al lui Serban Huidu! Ce s-a intamplat intre el si sotia lui si cum a ajuns sa le ceara sfatul colegilor!

Ce pauza!? Ce divort?! Adevarul despre relatia Giuliei cu Vlad Huidu!

 

Citeste despre:serban huidu datorii, familia lui huidu datorii banca, cartier datorii


Share On Facebook