Luiza Melencu: „Alexandra este cu mine!” Dialogul care schimbă tot ce știai în cazul Caracal

Publicat: 21/10/2019 | 10:20
Luiza Melencu: „Alexandra este cu mine!” Dialogul care schimbă tot ce știai în cazul Caracal

Apar noi informații în cazul ”Caracal”, iar ipoteza conform căreia Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt în viață este din ce în ce mai vehiculată. La nivel oficial, cele două tinere nu au fost declarate decedate, iar familiile lor speră că Gheorghe Dincă a mințit în fața anchetatorilor. Acesta a declarat că le-a ucis pe cele două fete, incinerându-le, ulterior, însă – cel puțin deocamdată – misterul persistă.

O martoră cu identitate protejată a declarat, la România TV, că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia. Vă reamintim că patroana unui local din Napoli a declarat, la rândul ei, că a recunoscut-o pe Alexandra Măceșanu după ce aceasta a intrat în barul ei. Luiza Melencu ar fi fost văzută în localitatea Scauri, în apropiere de Napoli.

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles. Și că: Pe noi cine ne-a scos din țară..” și a zis: Fii-sa!” Unde ați văzut-o pe Luiza? Am ieșit de la muncă, lucrez într-un magazin și am pauză. În Scauri. Este, să spunem așa, un mic orășel între Napoli și Roma. Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!), a declarat femeia.

DIICOT a cerut SUA sprijinul FBI pentru analizele privind ADN-ul Luizei Melencu

Surse judiciare au precizat, pentru mediafax.ro, că procurorii DIICOT au solicitat autorităţilor din SUA sprijinul specialiştilor FBI în realizarea analizelor ADN în privinţa Luizei. Cererea procurorilor a fost transmisă într-un timp foarte scurt de Ministerul Justiţiei. Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele.
Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.