„Lupii galbeni” atacă astăzi podiumul Ligii a 2-a cu un Flavius super optimist: „Nu mă surprinde nicio formație!”

Autor: Cristian P
Publicat: 05/11/2019 | 10:32
„Lupii galbeni” atacă astăzi podiumul Ligii a 2-a cu un Flavius super optimist: „Nu mă surprinde nicio formație!”

Petrolul Ploiești are șansa astăzi de a urca pe podiumul Ligii secunde. „Lupii galbeni” vor susține pe „Ilie Oană” de la ora 17:45 restanța din cadrul rundei a V-a a campionatului cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida a fost amânată la momentul respectiv la cererea prahovenilor care au avut selecționați jucători la loturile naționale de juniori.

Urmariți LIVE desfășurarea tuturor partidelor pe cel mai nou și modern Livescore din România .

Aflați pe locul 6 cu 21 de puncte și cu 12 meciuri disputate, elevii lui Flavius Stoican au ocazia astăzi de a recupera din handicap față de echipele aflate pe loc promovabil și de a urca pe podium în clasament. Flavius Stoican nu concepe ca băieții săi să nu câștige acest meci dar se gândește în continuare la lupta de la distanță pe care o va duce cu rivalele în lupta pentru promovarea în prima ligă a țării.

„Cred că la finalul turului de campionat se vor desprinde trei-patru echipe care îşi vor disputa, în retur, promovarea. Nu mă surprinde, până acum, în mod deosebit, vreo formaţie din campionat, dar văd că UTA pare din ce în ce mai convingător înscrisă pe drumul către promovare”, a declarat Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Petrolul Ploiești.

Pe lângă duelul de pe „Ilie Oană” dintre Petrolul Ploiești și Csikszereda Miercurea Ciuc, la mijlocul acestei săptămâni se vor mai disputa încă trei jocuri restanță în liga secundă. Toate duelurile care au loc au fost amânate ca urmare a acțiunilor loturilor naționale la care formațiile din eșalonul secund au avut jucători selecționați. Astăzi va mai avea loc de la ora 16:00 confruntarea dintre Gloria Buzău- Poli Timișoara, meci restanță din runda a XI-a în timp ce miercuri vor avea loc duelurile FC Argeș Pitești- CSM Reșița, meci care ar fi trebuit să se dispute în runda a XI-a a Ligii 1 și „U” Cluj- UTA, joc restanță din etapa a VI-a.

După 15 runde, CS Mioveni se află pe primul loc cu 30 de puncte urmată de UTA cu 26 de puncte, arădenii având cu patru meciuri mai puțin și Turris, formație care completează podiumul cu 23 de puncte și cu două meciuri mai puțin disputate.