Gheorghe Ignat

Luptătorul de MMA Ghiţă „Ursul Carpatin” Ignat a fost condamnat, luni, la patru ani de închisoare, in urma cu putin timp.

Se pare că în 2010, în Australia, ar fi fost implicat într-o reţea care a furat de 165.000 de dolari de pe cardurile unor australieni.

Gheorghe Ignat

Gheorghe Ignat, luptătorul de arte marţiale mixte (MMA) cunoscut în ring ca “Ursul Carpatin”, a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Acesta a fost găsit vinovat pentru infracţiunile de constituire de grup infracţional organizat, deţinere de echipamente software şi hardware în vederea falsificării de instrumente de plată electronică, falsificare şi punere în circulaţie de instrumente de plată electronică falsificate, efectuarea de operaţiuni financiare frauduloase cu instrumente de plată electronică, acces, fără drept, la un sistem informatic, transmitere neautorizată de date de identificare ale unor instrumente de plată electronică.
Ignat, in varsta de 31 de ani este acuzat că în perioada iunie – septembrie 2010 a montat dispozitive de tip skimming pe bancomate din Australia, reuşind să copieze datele de pe carduri bancare.

L.L

Citeste despre:gheorghe ignat, gheorghe ignat, condamnat


Share On Facebook