Acasă » Showbiz » Showbiz intern » “Ma numesc Alina si m-am indragostit de colega mea de banca”. Povestea incredibila a unei pustoaice din Brasov!

“Ma numesc Alina si m-am indragostit de colega mea de banca”. Povestea incredibila a unei pustoaice din Brasov!

De: Cancan 18/04/2015 | 00:12
“Ma numesc Alina si m-am indragostit de colega mea de banca”. Povestea incredibila a unei pustoaice din Brasov!
Sexul anal e un subiect tabu pentru multe cupluri

"Din pat in pat" este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a acceptat sa stea de vorba si sa ofere sfaturi in legatura cu cele mai intime probleme, gasind rezolvare pentru fiecare

Cititorii CANCAN.ro sunt invitati sa stea de vorba cu Jacqueline atat cu privire la problemele personale, cat si la cele de cuplu, sexul fiind inca un subiect tabu in Romania. Desi multi prefera sa-si rezolve singuri dilemele, este de preferat sa ceara ajutorul unui medic specialist. CANCAN.ro vine in ajutorul celor care au nevoie de un sfat specializat si le raspunde, prin intermediul lui Jacqueline, tuturor celor care trimit mail-uri pe adresa [email protected].

 

lesbiene

M-am indragostit de colega de banca

Draga Jacqueline, sunt foarte disperata. Numele meu este Alina si sunt in clasa a 12-a la un liceu din Brasov. Nu am fost o fire studioasa, dar in ultimele luni o colega m-a convins sa facem meditatii impreuna. La inceput a fost bine, invatam destul de bine amandoua, insa de ceva vreme nu mai pot sa ma concentrez. Nu pot sa-mi iau ochii de la ea, mentionez ca este foarte frumoasa. Eu nu am avut niciun prieten pana acum, ea in schimb este intr-o relatie. Sunt foarte geloasa cand o vad in compania lui. Cateodata imi vine sa o sarut, insa imi este frica de reactia ei. Daca o sa ma respinga sau nu. Ce ma sfatuiesti?

Draga Alina, din cate observ esti in perioada confuza din viata ta, in care nu-ti dai seama care este orientarea ta sexuala. Acest lucru nu este neaparat un lucru rau. Sfatul meu este sa incerci mai intai sa iesi cu persoane de sex opus si sa incerci sa stai cat mai mult timp in compania lor. Atunci ai sa vezi daca reactionezi la fel cum o faci cu colega ta de clasa. In cazul in care nu simti nicio atractie fata de un barbat, atunci te poti orienta catre cea de care spui ca esti indragostita. Pana atunci nu este cazul sa te grabesti. In cazul in care esti sigura de orientarea ta, incearca totusi sa gasesti pe cineva compatibil. Din cate mi-ai spus, colega ta are un iubit, asa ca cel mai probabil te va respinge. Daca ea nu ti-a dat niciun semnal pana acum, nu cred ca este cel mai bine sa incerci sa o saruti sau sa ii recunosti dragostea. Un esec ar fi foarte greu de digerat pentru tine, mai ales in perioada asta de confuzie.

Sex

Iubitul meu este obsedat de sex si ma inseala incontinuu

Buna Jacqueline. Sunt Georgiana din Giurgiu. Sunt indragostita nebuneste de un tanar de varsta mea, am 24 de ani si ma simt foarte bine cu el, in toate punctele de vedere. Din pacate el are o mare problema. Este obsedat de sex. Problema este ca, desi imi place sa ma culc cu el, sunt zile in care nu-mi doresc atat de tare sa facem sex. Nu pot zilnic. El din pacate vrea zilnic. Asa a ajuns sa ma insele incontinuu. Culmea este ca am aflat toate aventurile lui si de fiecare data imi spune ca nu reprezinta nimic, doar ca nu a putut sa se abtina. Nu stiu ce sa fac. Nici nu pot sa ma transform intr-o jucarie sexuala, pe care sa o foloseasca de cate ori vrea el.

Draga mea. Nu esti nici prima femeie si, cu siguranta, nu vei fi nici ultima, care se confrunta cu acesta problema. Procentual, femeile isi doresc sa faca sex mai rar decat barbatii si foarte putine sunt dispuse la compromisuri de dragul partenerului. Faza cu inselatul nu se datoreaza doar simplului fapt ca iubitul tau este obsedat sexual. Nu are nici cea mai mica legatura. S-a demonstrat ca barbatii inseala pentru ca isi doresc sa testeze ceva nou, sa experimenteze anumite fantezii sexuale, dar mai ales pentru orgoliul lor. Daca spui ca te inseala regulat si mai ales ca aflii, atunci nu este cea mai buna relatie pentru tine. Nu poti ramane intr-o relatie unde zilnic iti pui semne de intrebare si mai ales unde ai impresia ca tu esti vinovata pentru esec. Intr-un cuplu, ambii parteneri trebuie sa fuzioneze sis a incerce sa se fac reciproc fericiti.

rubrica de sex

M-am despartit de ea acum sase luni, iar acum imi spune ca are un copil cu mine

Buna ziua. Ma numesc Marcel si sunt din satul Cernati. Zilele trecute m-am trezit la poarta cu o fosta iubita care mi-a spus ca a nascut un copil cu mine. Eu nu am cum sa fiu tatal acelui copil pentru ca ne-am despartit acum sase luni, iar copilul are deja doua luni. Cum sa fac sa scap de aceasta povara?

Dragul meu imi pare rau ca un copil este o povara pentru tine atunci ai o mare problema. Daca o luam din punct de vedere mathematic, acest copil cu siguranta este al tau. Erai intr-o relatie cu ea atunci cand a ramas insarcinata. Ramane de vazut daca a avut sau nu alte relatii in paralel. Pana una alta, sunt sanse mari ca bebelusul sa fie al tau. Pentru a fi sigur de rezultat cel mai bine este sa ceri sa I se faca un test ADN, iar astfel lucrurile se simplifica. Un astfel de test nu este exorbitant de scump, iar rezultatul vine in cateva zile.
 

 

CITESTE SI:

“Sotul meu s-a indragostit de sora mea! Ce ma fac?”. Drama incredibila prin care trece o femeie din Galati!

Adevarul despre sexul pe “stop”! Ce sa faci cand iubitul tau iti cere asta si ce alternative exista!

Toti cei care vor sa-si gaseasca rezolvarea neplacerilor in cuplu sau necesita ajutor in cprivinta problemelor sexuale sunt invitati sa-mi scrie pe celebra adresa [email protected], cu mentiunea pentru Jacqueline.

 

 

Jacqueline

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...