MĂDĂLINA GHENEA şi-a etalat burtica de gravidă la plajă! Imaginea i-a cucerit pe fani
Mădălina Ghenea va deveni curând mămică.

Mădălina Ghenea este o femeie fericită şi împlinită. Iubitul ei, Matei Stratan, o adoră şi va deveni curând mămica unei fetiţe.

Mădălina Ghenea este fericită alături de Matei Stratan. Cei doi aşteaptă un copil şi asta nu poate decât să le umple sufletul de bucurie. Modelul se află în vacanţă cu iubitul ei şi a postat o imagine făcută la plajă.

Mădălina Ghenea s-a pozat la plajă.
Mădălina Ghenea s-a pozat la plajă.

În imagine, Mădălina Ghenea este îmbrăcată într-o rochie la care nu poartă sutien şi care îi pune în evidenţă burtica de gravidă. Fotografia a strâns sute de like-uri pe Facebook.

Mădălina Ghenea a decis să dezvăluie motivul pentru care a ţinut sarcina ascunsă: "La finalul interviului: (n.r. a fost întrebată) Cui şi ce ai vrea să transmiţi, acum, la finalul discuţiei noastre? Copilului meu… Că îl iubesc şi o să-l iubesc toată viaţa. Şi poate ar trebui să mă opresc aici… Poate că acest interviu pare deprimant însă cititorii nu îmi văd zâmbetul. Zâmbesc cum nu am zâmbit niciodată. Da, am ascuns acest miracol, spun miracol pentru că o perioadă bună de timp până a apărut Matei am fost convinsă că voi avea doar copii adoptaţi. Matei este un miracol şi el este cel care a crezut din prima clipă că merit să fiu fericită, să fiu cu adevărat împlinită. Din miracol se naşte miracol. Ne-am decis greu să facem această invitaţie publicului, în intimitatea noastră, doar noi trei şi dragostea noastră".

Citeste despre:madalina ghenea, madalina ghenea gravida, madalina ghenea plaja


Share On Facebook