Magicianul David Blaine, acuzat de un viol comis în 2004! Ce spune ”victima”

Publicat: 20/10/2017 | 20:59

Un celebru iluzionist este acuzat de viol. Victima, un ex-fotomodel, a depus deja plângere la poliţie, iar ancheta este în toi. Totul s-a întâmplat la o petrecere, susţine Natasha Prince. Victima spune că Blain a a drogat-o si a violat-o intr-o locuinta din Chelsea, in vara anului 2004.

În mod bizar, femeia a depus plangerea la politia din Londra pe 17 noiembrie 2016, arată ”The Guardian”, adică 12 ani de la presupusa faptă! Avocatul lui David Blaine a declarat ca magicianul neaga acuzaţiile si nu are nimic de ascuns.

Natasha Prince, atunci în vârstă de 21 de ani, a declarat ca l-a cunoscut pe Blaine intr-un club si i-a dat numarul de telefon. Magicianul ar fi sunat-o a doua zi si a invitat-o la o petrecere. “Mi-a spus că va trimite o maşină după mine şi m-am gândit tipul ăsta chiar mă place”, a declarat ea

La un moment dat Blaine a plecat in bucatarie si i-a adus un pahar de vodca. “Mi-a spus să-mi termin paharul şi să-l sărut. După nu-mi mai amintesc nimic după. La un moment dat m-am trezit, eram pe burtă, iar el peste mine. Era foarte dureros, mă penetra anal”, a adaugat Natasha.

Următorul lucru pe care mi-l amintesc este că stăteam pe scaun la machiaj şi mă gândeam…«Ce-am făcut azi noapte? Am făcut sex cu David Blaine? Dar eu nu am vrut(…) Vreau să ştie că nu sunt proastă şi că ştiu exact ce a făcut în aceea noapte”, a mai spus femeia.

Citește și...