„Mama iubitei mele a aflat că am făcut sex săptămâna trecută… mă tem că asta s-a terminat… Am încercat să-mi cer scuze mamei ei, dar a spus că e prea târziu.”

Autor:
Publicat: 14/01/2020 | 10:14
„Mama iubitei mele a aflat că am făcut sex săptămâna trecută… mă tem că asta s-a terminat… Am încercat să-mi cer scuze mamei ei, dar a spus că e prea târziu.”

Adolescența este una dintre perioadele cele mai tumultoase din viața unui om. Compusă dintr-o avalanșă de emoții, sentimente, întrebări și lucuri de descoperit, ea se transformă în perioada în care un om poate să facă și să descopere multe lucruri frumoase sau să facă greșeli regretabile, care pot marca pe viață.

În adolescență se nasc primele sentimnte de iubire, se trăiește prima dragoste și se înfruntă primele greșeli. Un tânăr a povestit pentru The Sun greșeala pe care a făcut-o după ce a întreținut relații amoroase cu iubita lui, iar mama acesteia a aflat. (CITEȘTE ȘI: CURIOZITATEA L-A TRIMIS LA MEDIC: „ÎN TIMP CE FĂCEAM DRAGOSTE CU SOȚIA MEA, AM ÎNTREBAT-O CEVA DIN TRECUTUL EI AMOROS. A ÎNCEPUT SĂ-MI POVESTEASCĂ, IAR…”)

 „Mama iubitei mele a aflat că am făcut sex săptămâna trecută. Este furioasă. Mergem la aceeași școală și suntem împreună de un an de zile. Am aproape 17 ani, iar ea împlinește 16 luna viitoare. Eram amândoi virgini și plănuiam să o facem când ea va face 16 ani. Dar eram singuri în casă săptămâna trecută și s-a întâmplat. A fost frumos, așa că nu avem regrete. Dar mama ei a dat peste prezervativul pe care l-am folosit în coșul de gunoi și a înnebunit. Ne-a spus că ar fi trebuit să așteptăm și ne-ar fi ajutat să luăm pilula. Mereu m-am înțeles bine cu familia iubitei mele și mă tem că asta s-a terminat. Am încercat să-mi cer scuze mamei ei, dar a spus că e prea târziu. Acum ne împiedică să ne mai vedem în afara școlii. Ce pot să fac?”, l-a întrebat tânărul pe specialistul de la The Sun.