valentina pelinel

Mama adoptiva a Valentinei Pelinel, creatoarea de moda Zina Dumitrescu, nu crede ca este insarcinata cu Cristi Borcea. Mama Zina tot trage sperante ca este copilul fostului ei sot, Cristi Boureanu!


Zina Dumitrescu locuieste la azil, dar isi aminteste cu precizie ca a introdus-o pe Valentina in lumea modellingului, pe cand aceasta avea numai 15 ani si era eleva la Colegiu Sf. Sava din Capitala.

 

valentina pelinel

"Vine foarte des la mine e ca si copilul meu care am crescut-o.. Nu pot sa cred asta cu Borcea, ei cred ca diamantul de pe deget e al lui Cristi nu al lui Borcea...sunt cativa ani, poate 2-3 ani de cand am vazut-o ca-l poarta pe deget." a spus Zina.


Valentina a vizitat-o pe mama Zina chiar de curand, si i-a dat vestea cea mare "Chiar asa, mi-a spus ca vine bebele...dar bebele ala era cu Boureanu nu cu Borcea...chiar m-am bucurat pentru asta" a spus Zina Dumitrescu, intr-o emisiune TV.

Zina Dumitrescu este fericita la azil
Zina Dumitrescu este fericita la azil

"M-as bucura s-o vad, dar nu cu Borcea... Mai exista si ratiune pe langa inima...Valentina sa astepte sa-si gaseasca un barbat, dar nu unul insurat." a mai sfatuit-o Zina Dumitrescu.

Gabriel Niculescu
 

Citeste despre:valentina pelinel, valentina pelinel sarcina, valentina pelinel cristi borcea, zina dumitrescu, copil valentina pelinel


Share On Facebook