Manchester City începe astăzi asaltul la locul doi în Premier League: „Cursa pentru titlu s-a încheiat! Ne gândim la locul 2!”

Autor: Cristian P
Publicat: 29/12/2019 | 08:57
Manchester City începe astăzi asaltul la locul doi în Premier League: „Cursa pentru titlu s-a încheiat! Ne gândim la locul 2!”

Antrenorul formaţiei Manchester City, Pep Guardiola, a declarat că lupta pentru titlu în Premier League s-a încheiat, după ce echipa sa a pierdut în runda a XIX-a de „Boxing Day” pe terenul celor de la Wolves cu scorul de 3-2.


Biletul Zilei » Pariem pe goluri și cornere în duelurile din Anglia și Scoția!


„Ne aflăm la 14 puncte în urma lui Liverpool, diferenţa pe care trebuie să o recuperăm este prea mare. Da, cursa pentru titlu s-a încheiat. Nu mai este realist să ne gândim la locul 1, ne gândim la locul 2 unde ne luptăm cu cei de la Leicester City”, a declarat Pep Guardiola.

Înaintea ultimei etape din acest an, a XX-a, care a debutat ieri, „cetăţenii” se află pe locul 3, cu 38 de puncte. Victoria pe care Leicester City a obținut-o ieri în cadrul acestei etape, pe terenul celor de la West Ham, scor 2-1, pune o presiune teribilă pe echipa lui Pep Guardiola, care este condamnată să învingă astăzi Sheffield United pentru a nu pierde contactul cu Leicester, echipă care este pe locul secund la patru lungimi în față. Tot astăzi, pe lângă City- Sheffield, meci care este programat de la ora 20:00 vor mai avea loc duelurile Arsenal- Chelsea și Liverpol- Wolves, dueluri care vor începe la orele 16:00 respectiv 18:30.

Programul etapei a XX-a Premier League 

Brighton & Hove Albion – AFC Bournemouth  2-0
Watford  – Aston Villa  3-0
Newcastle – Everton  1-2
Southampton – Crystal Palace 1-1         
Norwich City – Tottenham Hotspur 2-2       
West Ham – Leicester 1-2  
Burnley FC – Manchester United 0-2 

Duminică, 29 decembrie
ora 16:00 Arsenal – Chelsea 
ora 18:30 Liverpool – Wolves    
ora 20:00 Manchester City – Sheffield Utd 

Clasament Premier League 

 

Citește și...