Marcel Lepa a fost, de fapt, asasinat?! „I-au înscenat sinuciderea”

Publicat: 13/06/2019 | 11:08
Marcel Lepa a fost, de fapt, asasinat?! „I-au înscenat sinuciderea”

Apar informații noi în cazul sinuciderii lui Marcel Lepa, cel care l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei. Lepa s-a sinucis, spânzurându-se cu un cearșaf, în penitenciarul de la Timișoara. 

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care l-a împuşcat mortal pe poliţistul cristian Amariei, aflat în misiune, a avut parte de toate condiţiile pentru a-şi pune în aplicare gestul extrem, pare să fie prima concluzie în acest caz. Acesta fusese lăsat singur, deşi, în mod normal, în perioada de carantină deţinuţii sunt închişi mai mulţi într-o cameră, tocmai pentru a se supraveghea unii pe alţii şi a fi evitate asemenea evenimente. “Luni, 10.06.2019, în jurul orei 06.30, personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15”, a precizat, ieri, pentru spynews.ro, subcomisar Ramona Ilieş, purtător de cuvânt al Penitenciarului Timişoara.

”În sistemul penitenciar activează o mafie a drogurilor”

Mama lui Ion Beșa – cel care l-a ucis cu lovituri de cuțit, în gara Suceava, pe polițistul Sorin Vezeteu, este de părere că și fiul ei, și Marcel Lepa au fost… asasinați în pușcărie, conform observator.tv.

”După gratii se petrec multe crime, iar în sistemul penitenciar activează o mafie a drogurilor”, precizează femeia, care îl are şi pe cel de-al doilea fiu în puşcărie. Ea spune că atât fiul său, Ioan Beşa, cât şi Ionel Lepa ar fi fost asasinaţi în puşcărie, din răzbunare pentru gestul lor. ”A trebuit să reiasă că și-a luat viața cu mâinile lui”, declară Melania Beșa.

Melania Beșa, acuzații grave

 

Citește și...