principala

Cat de importanta este masina in ochiii unei femei? Doar Geo Universalu va poate raspunde cel mai bine la intrebarea asta, dupa ce braileanul aproape ca si-a vandut si tigla de pe casa doar ca sa-si tuneze tractorul!

Daca in Bucuresti am vazut ca s-a spart conducta cu Ferrari, si ne-am saturat sa vedem pe Dorobanti si pe Decebal numai Porsche si CLS, un brailean inventiv ne clateste putin ochiii cu o inventie cel putin haioasa.

Utilajul braileanului arata ca in filmele star treck

Mandru nevoie mare de tractorul lui, Geo Universalu, pe numele lui adevarat George Iconaru, si-a dat seama ca masinaria lui are mai mult potential decat ar crede unii. Si s-a gandit s-o puna in valoare intr-un mod absolut incredibil.

Utilajul braileanului arata ca in filmele star treck

Si-a construit singur o “caroserie” in curtea casei, tunand astfel vehiculul, incat toti taranii de pe ulita lui si-au facut cruce cand l-au vazut. Mai ales ca farurile colorate au un efect electrizant pe timp de noapte, cand de altfel devine atractia satului.
Utilajul braileanului arata ca in filmele star treck


Si-a pus girofar pe tractor

Tractorul tunat de Geo Universalu nu are doar scop decorativ. Braileanul stie ca pe langa faptul ca poate agata mai usor femei cu utilajul lui original, trebuie sa-si scoata si investitia de pe el. Asa ca mai mare placerea cand iese cu el la arat. Se vede si din poze, cand Geo mai face cate o pauza si se lipeste tantos langa tractor pentru o poza care sa rupa gura lumii.
Geo Universalu a ajuns vedeta pe internet
Geo Universalu a ajuns vedeta pe internet

Norocul lui braileanului este ca nu iese foarte des pe la sosea, pentru ca pe tractor si-a pus inclusiv un girofar care, potrivit legii, nu au voie sa-l poarte pe masina decat masinile anumitor institutii publice.(M.A.)
 

Citeste despre:tractor tunat, masini tunate, masini ciudate romania, cum tuneaza romanii


Share On Facebook