Margherita de la Clejani, accident în urmă cu puțin timp! Surse: a fost testată pozitiv!

Publicat: 23/05/2020 | 09:40

Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier, sâmbătă dimineață, pe strada Norilor din București. Polițiștii au sosit rapid la fața locului și au dus-o pe artistă la IML, din cauză că avea un comportament suspect. Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost testată pozitiv cu… heroină!

(VEZI AICI: FOSTUL SOȚ AL ANDREEI BĂLAN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE CONSUMUL DE DROGURI. “MI-AM REZOLVAT DOSARUL” + “AM UN «DEAL» MARE DE…”)

Din primele informații, Margherita de la Clejani se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoque. Într-un moment de neatenție, pe strada Norilor din Capitală, a lovit un alt autoturism care staționa regulamentar, pe partea dreaptă. Poliția Rutieră a sosit la locul producerii accidentului, ocazie cu care a cules primele poze.

(NU RATA: CELEBRUL DEALER DE DROGURI AL VEDETELOR, CAPTURAT DUPĂ O OPERAȚIUNE-FULGER A ”MASCAȚILOR”!)

Ulterior, pentru că s-a constatat că fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani avea un comportament suspect, bizar, polițiștii au condus-o la IML. Testele au relevat că Margherita se afla sub influența substanțelor halucinogene.

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, tânăra a fost depistată pozitiv cu heroină, un drog extrem periculos, care provoacă dependență rapid.

Rămâi pe CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România pentru a afla detalii!

Ce spune poliția în comunicat

Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai.

Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime.

(VEZI AICI: UN TÂNĂR DIN SUCEAVA, PRINS CU DROGURI LA VOLAN. POLIȚIȘTII L-AU ÎNTREBAT CE A CONSUMAT, IAR BĂRBATUL A RĂSPUNS CU SINCERITATE: ”AM FUMAT O ȚIGARĂ ȘI AM TRAS O LINIE”)

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, au transmis oamenii legii.

Consumul de droguri, o problemă reală în familia Clejanilor?!

Consumul de droguri pare să fie o problemă în familia lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani. Anul trecut, în martie, Fulgy, fratele Margheritei, a fost internat la un centru de dezintoxicare, prin hotărâre judecătorească.

(CITEȘTE ȘI: ACUZATĂ CĂ SE DROGHEAZĂ, OANA ZĂVORANU RĂSPUNDE)

Până să ajungă la dezintoxicare, Fulgy a fost pionul principal în diverse diferende. Iute la mânie, acesta a atras atenția asupra sa în mai multe situații.

A avut, de asemenea, la fel ca și sora lui, interacțiuni cu poliția.

Citește și...