maria marinescu

Maria Marinescu si Alin Petrache s-au cununat civil in urma cu cateva zile. Cu toate acestea, creatoarea de moda nu recunoaste in fata familiei fostului sot ca s-a maritat, iar CANCAN.ro are toate detaliile acestei povesti incalcite

 

Pana in anul 2013, Maria Marinescu a fost maritata cu Frank Colin, cu care are si un baietel. Fericirea lor a luat sfarsit in urma cu aproape trei ani, atunci cand omul de afaceri a fost arestat pentru trafic de droguri. De atunci zace intr-o inchisoare din Franta si asteapta inceperea procesului. Anul trecut, creatoarea de moda a decis sa divorteze de tatal copilului, saturandu-se, probabil, sa il astepte.

interior 1

Mai mult, nici nu au mai luat legatura unul cu altul de cateva luni bune, din motive stiute numai de ei. Insa, Maria vorbeste saptamanal la telefon cu familia acestuia, mai exact cu fostii sai socri.

Pe de alta parte, de cateva luni, Maria Marinescu traieste o poveste de dragostul cu presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Alin Petrache. Primele poze cu cei doi au fost publicate de CANCAN.ro, iar ei au si recunoscut ulterior faptul ca formeaza un cuplu.

interior 2Nu vrea sa ii spuna fostului sot ca s-a recasatorit!


Inaintea sarbatorilor, apropiatii Mariei si ai lui Alin erau convinsi ca relatia lor nu va dura prea mult, insa, iata ca, in numai trei luni,  s-au mutat impreuna, ba chiar s-ar fi si casatorit la inceputul acestei luni.

interior 3

Desi este indragostita lulea de noul sau sot, al treilea la numar, creatoarea de moda nu recunoaste relatia in fata familiei fostului sot: ”Maria a vorbit cu mama lui Frank si i-a spus ca are un iubit, dar ca sunt la inceput si nu e o relatie asa serioasa. Mai mult, ea i-a transmis lui Frank sa stea linistit ca nu va aduce in casa alt tata pentru baietelul lor. Surpriza, insa. La numai cateva zile, ea a spus “DA” in fata ofiterului starii civile. Parintii lui Frank sunt foarte suparati. Ea le-a spus ca baiatul ei nu are bona, ci ca este ingrijit in permanenta de ea sau de mama sa. Insa, si acest lucru s-a dovedit a fi neadevarat. Maria a fost in vacanta cu Alin si le-a spus fostilor socri ca a fost ea si cu copilul”, a declarat o sursa de incredere, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:maria marinescu alin petrache, maria marinescu nunta, maria marinescu frank colin


Share On Facebook