Marian Godina

Marian Godină, poliţistul care a iscat un adevărat scandal în cadrul poliţiei braşovene, după ce a dezvăluit intervenţii şi presiuni asupra lui, a anunţat pe Facebook că şeful IPJ Braşov şi-a depus dosarul de pensie.

Cel mai haios poliţist din România l-a acuzat pe şeful său, chestorul Ioan Aron, că a făcut presiuni asupra lui după ce a dezvăluit incidentul cu şefa Crucii Roşii Braşov. "Şeful IPJ Braşov şi-a depus dosarul de pensie. Domnule chestor Ioan Aron, vă doresc pensie uşoară!", a scris Marian Godină pe Facebook. Anunţul a fost confirmat de IPJ Braşov.
"La revenirea din concediul de odihnă, chestorul de poliţie Aron Ioan - şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov- şi-a înaintat raportul de pensionare Inspectoratului General al Poliţiei Române - decizie ce era anticipată de la începutul anului", a anunţat IPJ Braşov.

Godină a susţinut că s-au făcut presiuni asupra lui
Godină a susţinut că s-au făcut presiuni asupra lui
O echipă de control a efectuat verificări la Braşov în cazul sesizărilor făcute de agentul şef Marian Godină, iar toate informaţiile apărute ulterior vor fi înaintate parchetului, a precizat inspectorul general al Poliţiei Române, Bogdan Despescu.(B.G.)

Citeste despre:marian godina politist, marian godina carte


Share On Facebook