Marinela de la „Insula Iubirii”, tot mai hotărâtă să cadă în ispită: „Vreau să ne-o…”

Publicat: 25/09/2018 | 10:59

Marinela de la „Insula Iubirii” pare că vrea din ce în ce mai tare să ducă relația cu ispita Cristi la un alt nivel. Ea nu își poate lua mâinile de pe ispită și face tot felul de gesturi intime cu Cristi.

Marinela a câștigat o ședință foto, iar în timpul sesiunii ea i-a dat de înțeles lui Cristi că este disponibilă de mai mult. Ei au avut și un schimb de replici „fierbite” și se pare că tânăra este din ce în ce mai hotărâtă să „păcătuiască” cu ispita Cristi.

„Îți plac?”, a întrebat-o ispita pe Mari.

„N-aș da în tine nici cu o floare, vezi?”, i-a răspuns concurenta de la „Insula Iubirii”.

„Îți plac florile astea? Le-am cules de-aici din grădină”, a continuat Cristi.

Vreau să ne-o…ca doi cai. Îți dau un „quickie” după zidul ăsta aici? (n.r quickie – sex oral)”, i-a spus Cristi Marinelei. Ispita susține că femeia e dornică de distracție, dar că are nevoie de un impus. Pentru că Marinela a spus că îi plac bărbații duri, Cristi s-a conformat: „Voi fi un pic mai înțepat. Voi fi un pic mai rău cu ea.” Marinela nu s-a arătat deloc deranjată de limbajul vulgar al lui Cristi, ba chiar s-a arătat extrem de amuzată.

Marinela a venit în Thailanda cu Iulia, fostul ei logodnic. Pentru că relația dintre ei s-a terminat, tânăra e iar dornică de iubire.

 

 

Citește și...