Mario Fresh, fotografiat în timp ce se ține de mână și se îmbrățisează cu o blondă. Cine e tânăra

Publicat: 19/04/2019 | 17:55

Mario Fresh i-a uimit pe toți cei care îl cunosc zilele acestea, într-un mall. Tânărul, a cărui relație cu fata Andreei Esca este binecunoscută, a apărut alături de o blondă, pe care a și ținut-o de mână.

Mario Fresh s-a întors din Republica Dominicană, unde a participat la reality-show-ul ”Exatlon”, și imediat și-a ”tras” o mașină superbă. Își luase permisul de conducere de puțin timp și era obligatoriu pentru el să aibă ș ice să conducă.

Zilele trecute, Mario a apărut într-un mall din Capitală, alături de o blondă! Dar nu, nu e vorba de înșelat! Tânăra cu care s-a întreținut verbal non-stop este sora lui, Raluca Gălățanu.

Fotoreporterii Click! l-au surprins în trafic, pe DN1. Pe scaunul din dreapta s-a aflat o tânără blondă, alături de care a descins apoi într-un centru comercial. Cei doi s-au ţinut de mână şi s-au îmbrăţişat prin mall fără să se ferească de nimeni.

Mario Fresh şi Alexia Eram, despărțiți

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de aproape trei ani. Fiica Andreei Esca s-a mutat la facultate în Anglia, dar relația ei cu Mario nu este afectată de distanță.

„Mario rămâne aici, în România. La Londra o să stau într-un cămin și o să fac naveta în fiecare zi. Fac cam jumătate de oră cu trenul. E singurul dezavantaj. Vreau să vin acasă o dată la două săptămâni”, spunea Alexia Eram la începutul studiilor.

Citește și...