Mario Iorgulescu și-a revenit miraculos. Cum a fost văzut în salonul de la Elias

Publicat: 19/09/2019 | 07:59
Mario Iorgulescu și-a revenit miraculos. Cum a fost văzut în salonul de la Elias

Mario Iorgulescu și-a revenit miraculos după accidentul rutier teribil, produs în urmă cu aproape două săptămâni, când un tânăr de vârsta lui a murit. Potrivit celor mai noi informații, băiatul lui Gino Iorgulescu răspunde tratamentului administrat de medicii care se luptă de zile bune să îl țină în viață. Iar acest lucru nu reprezintă singura veste bună pentru tânăr și părinții lui!

Citește și: Mesajul halucinant postat de Mario Iorgulescu pe Facebook

Mario Iorgulescu și-a revenit miraculos. Cum a fost văzut în salonul de la Elias

Ieri, 18 septembrie, doctorii de la Spitalul Elias au fost surprinși când au observat Mario Iorgulescu a început să reacţioneze la medicamente. În plus, tânărul ar fi mişcat mâna, acest lucru însemnând că organismul lui se luptă să reziste, relatează jurnaliștii de la prosport.ro. Timp de 10 zile, fiul lui Gino Iorgulescu nu a făcut nicio mişcare pe patul de la Terapie Intensivă.

Citește și: Un preot a fost văzut în față salonului în care Mario Iorgulescu se luptă cu moartea! Veştile NU sunt deloc bune

Într-un comunicat oficial făcut public săptămâna trecută de reprezentanții Spitalului Elias se arătau următoarele aspecte în legătură cu starea de sănătate a fiului lui Gino Iorgulescu: “Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori şi scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie. Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus şi analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”.

Citește și...