Mărturie-bombă făcută de Gheorghe Dincă colegilor de celulă despre Luiza

Autor: Keva Iosif
Publicat: 18/09/2019 | 12:50
Mărturie-bombă făcută de Gheorghe Dincă colegilor de celulă despre Luiza

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal este departe de a se fi sfârșit. Suspectul în acest caz, Gheorghe Dincă pare că își schimbă declarațiile de la o oră la alta, iar acum ar fi făcut chiar o mărturisire șocantă colegilor de celulă.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, dar cazul este în continuare învăluit în mister. Anchetatorii fac în continuare cercetări.

În ultimele două zile petrecute în Arestul Central din Bucureşti, Gheorghe Dincă le-ar fi făcut o destăinuire celor doi colegi de celulă. „Numai eu şi Dumnezeu ştim unde se află Luiza”, le-ar fi spus Gheorghe Dincă, conform RTV.

Specialiștii în comunicare au descifrat mimica suspectului în momentul în care a fost dus la reconstituire.

Gheorghe Dincă e detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale anchetei, ale condamnării.

Probabil e o reacție de protecție a psihicului foarte stresat de a ieși din această capcană prin detașare emoțională. Stă, se uită în ochii anchetatorilor, dă explicații, gesticulează, dă din mâini, ca un om care s-a regăsit, nu mai e în postura de animal hăiuit din primele zile”, a declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, pentru Libertatea.

Citește și...