principala

Însărcinată în şapte luni, Valentina Pelinel nu a vrut să vorbească nici acum clar despre identitatea tatălui fiului ei, deşi se ştie deja că este vorba despre Cristi Borcea.

 

Însă, deşi îi va dărui un copil, se pare că fostul manechin nu vrea să mai audă de afacerist.

Începutul de an a adus în prim-plan un scandal monstruos în lumea showbiz-ului. Motivul? Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume un băiat, în luna iunie a acestui an.

Mai mult, fostul manechin de talie internaţională a dat de înţeles că tată copilului ei este Cristi Borcea, însă a refuzat să vorbească direct despre acest lucru, promiţând ca la sfârşitul lunii ianuarie va vorbi deschis despre tatal bebeluşului său, lucru care nu s-a întâmplat nici până în momentul de faţă.

Borcea nu vrea sa renunţe la nici una dintre femile din viaţa lui
Borcea nu vrea sa renunţe la nici una dintre femile din viaţa lui

Pe lângă faptul că a fost criticată dur de multe fane, fostul manechin de talie internaţională a fost nevoită să suporte şi furia Alinei Borcea, care i-a cerut public, în hohote de plâns, să îi lase soţul în pace, pentru că ea nu are bărbat de lăsat. Surse din anturajul blondinei susţin că în tot acest timp, Valentina i-a dat un ultimatum lui Cristi Borcea, cerandu-i să aleagă cu cine vrea să rămână. Cu ea sau cu soţia lui.

Valentina vrea ca Borcea să renunţe la soţia lui
Valentina vrea ca Borcea să renunţe la soţia lui


Nu vrea să mai audă de tatăl copilului ei!


Decizia acestuia s-a lăsat aşteptată, iar fostul preşedinte al clubului Dinamo îşi motivează nehotărârea într-un mod cât se poate de bizar. Susţine că le iubeşte enorm pe amândouă şi nu poate trăi fără nici una. În timp ce Alina Borcea pare mai mult decât dispusă să îşi împartă bărbatul cu altă femeie, nu acelaşi lucru se poate spune de Valentina Pelinel, care a luat decizia de a înceta să îl mai viziteze pe Cristi Borcea la penitenciar, până când acesta nu va lua o decizie. Mai mult, ea pare hotărâtă să nu îşi încalce promisiunea facută ei însăşi pentru nimic în lume: ”La începutul săptămânii a fost la o mică petrecere, iar printre invitaţi se număra şi Adela Popescu. Acolo, Valentina le-a mărturisit celor prezenţi că nu se teme să fie mama singură. Toţi au rămas cu gura căscată şi s-a făcut linişte.   Ea, extrem de calmă şi de sinceră, a continuat:” Da, ce este atât de rău?”. A dat, astfel, de înţeles, că a terminat-o cu tatăl copilului ei. Probabil că s-a terminat să fie prinsă de atâţia ani în acest trio amoros”, a declarat o sursă prezentă la evenimentul cu pricina, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoiţă

Citeste despre:valentina pelinel, valentina pelinel insarcinata, valentina pelinel cristi borcea


Share On Facebook