Mega-afacerea cu care Cosmin Olăroiu dă lovitura! Așa ceva nu s-a mai văzut în România: bagă peste 25 de milioane de Euro în noua ‘bijuterie’ de lux de la Mamaia!

Publicat: 03/07/2020 | 00:00
Mega-afacerea cu care Cosmin Olăroiu dă lovitura! Așa ceva nu s-a mai văzut în România: bagă peste 25 de milioane de Euro în noua ‘bijuterie’ de lux de la Mamaia!

Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai mari antrenori români, a alocat peste 25 de milioane de Euro pentru un proiect imobiliar exclusivist.

Proiectul rezidential este situat la malul Mării Negre, pe amplasamentul fostului hotel Mamaia, iar tehnicianul celor de la Jiangsu Suning l-a ales pe renumitul arhitect Daniel Ciocăzanu pentru a pune totul în practică.

„Perioada pe care am petrecut-o în afara ţării, undeva la peste 20 de ani, mi-a permis să văd foarte multe lucruri frumoase, interesante, pe care mi-am dorit tot timpul să le aduc şi în tara mea. Şi asta vreau: Să aduc un plus de valoare pieţei autohtone.”, a explicat Cosmin Olăroiu, la Look TV, antrenor ce a câștigat trofee pe bandă rulantă, în special în spațiul arab.

Grandiosul proiect imobiliar este supervizat de renumitul arhitectul Daniel Ciocăzanu, al carui portofoliu si-a pus amprenta pe toate continentele si a reusit s-o faca si in Romania.

“Fiecare proiect pe care-l dezvolt face parte din mine. Proiectul Wida este custom made, va dau un simplu exemplu: inaltimea interioara este o inaltime pe care doar regii se mai bucurau. Dezvoltam la cele mai inalte standarde pentru a livra perfectiunea, lucram cu cei mai dedicati oameni pe plan local in colaborare cu specialisti externi pentru a pune in opera un asemenea proiect de talie internationala”, a declarat omul care a cunoscut succesul la cluburi importante din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Arabia Saudită si in prezent China.