Marius Ghenea

Parea ca va fi un divort “curat”, dar lucrurile nu stau chiar asa. Milionarul Marius Ghenea, cunoscut drept “taticul” unor branduri ca Flanco si Flamingo, a ajuns la cutite cu fosta sotie, Gabriela.

Femeia cu care a avut o relatie de 16 ani l-a dat in judecata pe Ghenea si ii cere acestuia o parte din averea dobandita de ei in timpul casatoriei. Surse din anturajul lor afirma insa ca milionarul ar fi apelat la mai multe tertipuri pentru a nu-i lasa nimic sotiei.

"Parintele" Flanco si Flamingo a avut o relatie de 16 ani cu Gabriela

Apropiatii cuplului Ganriel-Marius Ghenea pun divortul celor doi, dupa 16 ani de casnicie, pe seama faptului ca in viata lui a aparut tanara Catinca Mirela, o domisoara de care afaceristul este total vrajit. Ce nu inteleg amicii lui Ghenea este comportamentul acestuia fata de copilul de 11 ani, dar mai ales faptul ca, desi sustinuse ca va avea grija de fosta lui familie, acum ar fi facut tot posibilul ca sa-i scoata din casa.

Concret, dupa ce divortul a fost pronuntat, “taticul” Flanco si Flamingo a lasat-o pe fosta sotie, Gabriela si pe copilul lor in varsta de 11 ani, sa locuiasca in “caminul conjugal”, o vila din zona Nordului unde au trait impreuna pe parcursul casniciei. “Marinimia” milionarului a luat insa sfarsit, brusc si, din motive numai de el stiute (carcotasii din anturajul lui sustin inca ca amanta i-ar fi cerut asta), Ghenea a decis sa-si scoata fosta familie din casa.

Marius Ghenea si amanta lui, Mirela Catinca, s-au afisat pentru prima oara impreuna pe plaja, in aceasta vara, imediat dupa divort
Marius Ghenea si amanta lui, Mirela Catinca, s-au afisat pentru prima oara impreuna pe plaja, in aceasta vara, imediat dupa divort

Nu cu scandal. Ci cu manusi, recurgand la un tertip. Fara sa-si avertizeze in vreun fel fosta sotie, fara sa-i puna in vedere sa paraseasca vila, Marius Ghenea – care avea pe numele lui contractul de furnizare a curentului electric pentru casa – se adreseaza societatii aferente si cere oprirea acestuia. Surse din anturajul fostei familii au povestit pentru Cancan.ro ca Gariela s-a trezit efectiv in fata faptului implinit, intr-o dimineata. Cu copilul in casa, nu a putut aprinde lumina, nu a putut fierbe un ou (aveau plita electrica) si, in foarte scurt timp, pana si alimentele din frigider au inceput sa se strice. Femeia s-a adresat societatii de furnizare a curentului si asa a aflat ca fostul ei sot a cerut incetarea contractului.

Fosta doamna Ghenea sustine ca milionarul a aruncat-o in strada atat pe ea, cat si pe fiul lor in varsta de 11 ani
Fosta doamna Ghenea sustine ca milionarul a aruncat-o in strada atat pe ea, cat si pe fiul lor in varsta de 11 ani

In aceste conditii, ex-doamna Ghenea si-a luat fiul si s-au mutat, lasand libera casa. Interesant este ca, la doar cateva zile dupa ce a reusit sa-si “evacueze” fosta sotie, afaceristul a reincheiat contractual pentru furnizarea curentului electric. Contactata de Cancan.ro, Gabriela Ghenea a confirmat intreaga poveste: “Este adevarat ca am fost nevoita sa plec din casa impreuna cu fiul nostrum, insa nu doresc sa comentez mai multe!

Pe de alta parte, in acest moment, fostii soti Ghenea isi disputa in instanta averea. Gabriela cere sa se constate ca a contribuit cu sume mari de bani la reconstructia vilei in care a trait alaturi de milionar si pretinde si o parte din bunurile aflate in casa. Mai mult, fosta sotie a milionarului a precizat in fata judecatorilor ca Marius Ghenea ar detine mai multe depozite bancare in afara tarii care ar insuma 3 milioane de euro!

Gabriela (ex-Ghenea) cere judecatorilor 30% din averea dobandita in timpul casatoriei
Gabriela (ex-Ghenea) cere judecatorilor 30% din averea dobandita in timpul casatoriei

Surse judiciare ne-au spus ca femeia solicita 30% din valoarea casei si din depozitele bancare aflate pe numele sotului ei, dar si impartirea bunurilor comune, respectiv mai multe masini si obiecte cumparate la comun.

Pana in acest moment Marius Ghenea nu a putut fi contactat, dar, potrivit unui apropiat, milionarul a luat aceasta decizie pentru ca, din punctul sau de vedere, fosta sotie nu a respectat intelegerea facuta la divort: si anume ca va putea ramane in casa daca achita singura facturile.

(Malina Pana, Adrian Nicolae)
 

Citeste despre:marius ghenea divort, flanco, flamingo


Share On Facebook