Mesajul halucinant postat de Mario Iorgulescu pe Facebook

Publicat: 18/09/2019 | 08:12
Mesajul halucinant postat de Mario Iorgulescu pe Facebook

Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF, se află în continuare internat în stare gravă la Spitalul Elias din Capitală. În urmă cu aproape două săptămâni, tânărul de 24 de ani a produs un grav accident de circulaţie în urma căruia a decedat un bărbat de 24 de ani.

Accidentul în care a fost implicat fiul lui Gino Iorgulescu, care conducea cu o viteză de 240 km/h, nu i-a susprins deloc pe cei care îl cunosc. Mario a fost văzut de mai multe ori gonind pe străzi și fiind de mai multe ori la un pas să producă accidente. În anul 2016, Mario posta un mesaj în engleză. „Un prieten bun se urcă în mașina ta fără să țină cont de câte orui aproape că l-ai omorât!”. De asemenea, tânărul a lăsat și un comentariu, „Adevarat” și multe emoticoane zâmbitoare.

Anunțul trist făcut de apropiați despre Mario Iorgulescu, la 9 zile de la accident

Având aceeași vârstă cu cea a șoferului care a murit în incidentul rutier cumplit de acum aproape două săptămâni, Mario Iorgulescu este într-o stare extrem de delicată. Medicii fac eforturi supraomenești să-l țină în viață, mai ales după ce unele dintre organe i-au cedat. Surse din cadrul Spitalului Elias au declarat sub protecția anonimatului că medicii l-au trecut pe dializă după ce au constatat că rinichii fiului președintelui LPF nu mai funcționează.

“Starea lui este cât se poate de gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină”, au mărturisit persoane din anturajul familiei Iorgulescu, relatează wowbiz.ro.

Citește și...