Claudiu Roman

Claudiu Roman, prezentator la postul Radio 21, si-a pus capat zilelor, in aceasta dimineata. Anchetatorii au gasit langa trupul neinsufletit un bilet de adio care avea un mesaj ravasitor!
 

Claudiu Roman, MC si DJ s-a sinucis prin spanzaurare folosindu-se de un cablu electric. Parintii au fost cei care l-au gasit fara suflare, insa degeaba au sunat disperati la Ambulanta, nimeni nu a mai putut sa-l salveze.

Claudiu

La fata locului au venit si criminalistii, care au gasit un bilet de adio scris de Claudiu Roman pentru parintii lui in care scrie urmatoarele: ‘Imi cer scuze pentru ce am facut. Va iubesc!”, au declarat surse din cadrul anchetatorilor.

Prietenii sunt socati de veste
 

Colegii prezentatorului sunt in stare de soc, insa au avut taria sa scrie pe pagina lui de Facebook diverse mesaje in care incercau sa-si raspunda la intrebarea ce motiv ar fi avut sa recurga la acest gest.

claudiu roman

"S-a intamplat asta pentru ca oamenii ce conduc radiourile habar nu au ce insemna pentru oameni ce lucreaza in radio niste decizii strambe si injuste... faptul ca de la 1 septembrie nu a mai continuat la 21"
, a scris cineva pe contul lui de socializare.

Inclusiv prietenii lui sunt in stare de soc dup ace au aflat ca prezentatorul s-a sinucis!

“Un OM sensibil, vesel, sentimental cum rar mai gasesti in ziua de azi. Un mare animator si DJ, nu stiai niciodata daca este trist sau suparat, nimic nu il trada, pentru ca radia de fericire la microfon...iubirea lui, dragostea lui si o mare parte din inima lui...Radioul. Am avut norocul si sansa in viata asta sa te cunosc si ma simt mult mai bogat, din toate punctele de vedere, pentru asta iti multumesc bunul meu prieten. Dumnezeu sa aiba grija de tine, iar familiei tale ii doresc multa sanatate si putere pentru a trece peste aceasta cumpana a vietii”, isi aminteste un prieten de-a lui Claudiu.

Citeste si ULTIMA ORA! Un cunoscut prezentator din Romania s-a sinucis dupa ce sefii i-au scos emisiunea din grila de programe!

(M.A.)
 

Citeste despre:claudiu roman sinucidere, prezentator romania murit, realizator de radio sinucidere, claudiu roman sinucidere


Share On Facebook