Fosta iubită a lui Marius Elisei a atacat-o dur pe Oana Roman, spunând că soţul ei, respectiv fostul ei iubit, a luat-o doar pentru faimă. Oana Roman i-a dat însă o replică voalată, trecând-o în categoria celor care le doresc răul şi au marşat pe ideea divorţului!

Oana Roman a negat cu vehemenţă toate declaraţiile fostei iubite a lui Marius, analizând rând pe rând fiecare acuzaţie a acesteia. Vedeta a spus că soţul ei nu a fost vânător de celebritate şi nici de averi, dezvăluind că tânărul a făcut sacrificii pentru a-şi întreţine familia.

”Fosta lui prietena vine si bate campii pe la televizor spunand asa: ca el a parasit-o pentru ca a vrut sa devina celebru si pentru banii mei. Marius nu si-a dorit sa fie persoana publica si exista martori, toti reporterii care stiu cat s-au rugat sa-l tarasca la emisiuni, pentru ca nu vrea. Nu vrea sa vorbeasca la televizor. Singura emisiune la care si-a dorit sa mearga a fost la Nea Marin, pentru ca i-a placut lui ce se intampla acolo. Care bani? El si-a vandut masina ca sa avem cu ce sa supravietuim.” a declarat fiica fostului premier, Petre Roman.

În urmă cu câteva zile, Florentina Gheorghe spunea textual, că Marius a luat-o de soţie pe Oana doar pentru a deveni cunoscut şi că n-a iubit-o niciodată: ”Din partea lui nu a fost vorba de dragoste, s-a însurat cu Oana doar pentru faimă! Nu cred că Oana Roman a căutat doar distracţia. O femeie când doreşte o familie, mai ales şi un copil, doreşte sa îşi întemeieze o familie şi punct. Doar că, după părerea mea, a ales persoana greşită. Evident că nu mi-aş mai dori o relaţie cu el spunea Florentina.

 (Gabriel Niculescu)

Citeste despre:oana roman oana roman divort, oana roman fosta iubita marius, oana roman florentina gheorghe


Share On Facebook