Pepe, Raluca Pastrama

Daca cineva mai avea vreun dubiu asupra iubirii dintre Pepe si Raluca Pastrama, asta va spulbera orice indoiala. Cu cateva ore inainte de nunta, sotia artistului i-a facut o declaratie care poate face pe oricine sa planga.

Povestea de dragoste dintre Pepe si Raluca Pastrama a evoluat cu pasi mari. Cei doi s-au cununat civil si au devenit parinti la putin timp dupa ce s-au cunoscut, iar acum toata lumea a aflat motivul. Sentimentele dintre ei sunt atat de puternice, incat oricine ii cunoaste ajunge sa viseze la o astfel de iubire.

Artistul si sotia sa traiesc o poveste de dragoste extrem de frumoasa
Artistul si sotia sa traiesc o poveste de dragoste extrem de frumoasa

Ca o dovada in plus a faptului ca Pepe este cel mai important om pentru ea, Raluca i-a transmis un mesaj care poate face pe oricine sa planga. Doamna Pascu i-a urat “la multi ani” sotului ei in cuvinte pline de dragoste si profunzime.

CITESTE SI

Pepe si Raluca Pastrama fac nunta fara petrecerea burlacilor. Afla aici motivul halucinant!

Surpriza de proportii la nunta lui Pepe! Anuntul a fost facut in urma cu cateva minute

“La multi ani dragostea vietii mele !!! Iti multumesc din suflet ca esti un om atat de bun si m-ai invatat ce este iubirea ,rabdarea, m-ai invatat sa fiu femeie si mama. Alaturi de tine am invatat sa merg in viata cu fruntea sus !!! Te iubesc nelimitat si neconditionat !!! Iti promit ca o sa fac tot posibilul sa te fac cel mai fericit barbat si tata din lume !!!”, i-a scris Raluca artistului.

Pepe si Raluca asteapta al doilea copil
Pepe si Raluca asteapta al doilea copil

Nunta va fi una fastuoasa

Pepe si Raluca vor avea cu siguranta o nunta ca-n povesti, mai ales ca au investit foarte multi bani pentru organizarea evenimentului. I-a costat mai bine de 100.000 de euro, insa nu regret nici macar un leu, pentru ca doar o singura data in viata te casatoresti, iar momentul trebuie sa fie unul cu adevarat memorabil.

A.D.
 

Citeste despre:pepe, raluca pastrama, pepe raluca relatie, pepe raluca nunta, pepe raluca mesaj, pepe raluca zi de nastere, pepe zi de nastere


Share On Facebook