vremea primavara

Ultima zi a acestei săptămâni aduce o vreme ceva mai caldă ca in zilele precedente. Nu mai plouă şi primăvara, din punct de vedere meteorologic, este aproape!

 

Vremea se va încãlzi în toatã ţara, astfel încât valorile termice se vor situa cu mult peste mediile climatologice specifice datei. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 17 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade.

Cerul va avea înnorãri, mai persistente dimineaţa şi noaptea în regiunile extracarpatice, unde vor fi şi condiţii de ceaţã. Va ploua slab, pe arii restrânse, în sud-vest, iar în rest, doar cu totul izolat va burniţa. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului şi la munte.

În Capitală
Vremea se va încãlzi faţã de ziua precedentã. Cerul va avea înnorãri mai ales dimineaţa şi noaptea, când vor fi condiţii de burniţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 12...13 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 4 grade.

(G.N.)

Citeste despre:meteo, vremea azi, vremea duminica, meteo 28 februarie


Share On Facebook