Loading the player...

Mica de la Abracadabra e grav bolnava si are sanse foarte mici sa isi revina! Vestea ingrozitoare, prezentata in exclusivitate de CANCAN.ro, a ajuns rapid la urechile tuturor si a intristat o tara intreaga, pe prietenii si pe admiratorii ei, deopotriva.

Potrivit apropiatilor, Mica stia de aproximativ un an ca o boala necrutatoare i s-a instalat in ficat si ca are sanse extrem de mici sa isi revina.

Ultima fotografie postata de Mica pe Facebook, dupa o seara la karaoke, pe 3 ianuarie
Ultima fotografie postata de Mica pe Facebook, dupa o seara la karaoke, pe 3 ianuarie
Cu toate acestea, a dus suferinta pe picioare, cu capul sus, sigura ca poate, undeva, o stea norocoasa o va ajuta sa-si revina. Din pacate, nu a fost asa. Starea ei s-a inrautati de la o luna la alta, iar la mijlocul lunii ianuarie a fost internata la Spitalul Universitar, fiind apoi transferata, in stare din ce in ce mai grava, la Fundeni.

Nu a vrut sa spuna nimanui ca are ciroza!

Imagine. Mica pe vremea cand lucra alaturi de magicianul Ralea
Imagine. Mica pe vremea cand lucra alaturi de magicianul Ralea
In toata aceasta perioada de zbatere, printesa din trupa Magicianului, "Abracadabra", a tinut secreta starea ei medicala. In afara de rudele foarte apropiate, nimeni nu stia ce se petrece dincolo de zambetul ei. Singurul lucru care ar fi putut s-o dea de gol a fost faptul ca a slabit tot mai mult, ajungand in ultima perioada ca o umbra. Mica nu a lasat insa sa se inteleaga vreodata ca are vreo problema.

Mica, alaturi de Ducu Ion, fostul ei coleg de la Abracadabra
Mica, alaturi de Ducu Ion, fostul ei coleg de la Abracadabra
Mai mult, si-a vazut de jobul si de pasiunea sa, muzica, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Astfel, nu si-a luat concediu de la IBM, firma unde lucra ca IT-ist, si nu a refuzat nicio invitatie a prietenilor in cluburile de karaoke, unde obisnuia sa mearga saptamanal si sa cante.

Ultima iesire la karaoke a avut-o in 3 ianuarie, cateva zile mai tarziu fiind internata in stare grava la Universitar.

Mesaj sfasietor de pe patul de spital!

Desi lucra intr-o companie multi-nationala, Mica a mentinut vie pasiunea pentru muzica si obisnuia sa cante cu orice ocazie
Desi lucra intr-o companie multi-nationala, Mica a mentinut vie pasiunea pentru muzica si obisnuia sa cante cu orice ocazie
Chiar si-asa, de sub povara perfuziilor si a tratamentelor puternice, Mica a tinut legatura cu cativa dintre apropiatii sai, pe Facebook.

Vedeta. Michaela dupa ce a terminat era
Vedeta. Michaela dupa ce a terminat era "Abracadabra" a decis sa-si aprofundeze studiile
In 17 ianuarie, ea a postat si un ultim mesaj, pe care putini l-au inteles la adevarata sa gravitate: "I married not in sickness and in health, but instead, I married sickness Himself. And our best man is currently the University Hospital.Our host, rather" (trad. - Eu nu m-am casatorit cu cineva ca sa-mi fie alaturi la bine si la rau, cand sunt sanatoasa si cand sunt bolnava, ci m-am casatorit cu Boala insasi! Si cavalerul nostru de onoare sau mai bine zis gazda noastra este Spitalul Universitar).

A terminat Oxfordul si stie sase limbi straine

Mica a devenit celebra alaturi de Abracadabra
Mica a devenit celebra alaturi de Abracadabra
Michaela Niculescu, cunoscuta de o tara intreaga drept Mica de la Abracadabra, printesa blonda care era mereu distribuita in roluri pozitive datorita zambetului candid, a renuntat la lumea artistica dupa Abracadabra.

Mica a preferat sa urmeze o facultate de Limbi si Literaturi Straine in locul celei de Actorie si mai mult, a obtinut un doctorat summa cum laude la Oxford si Viena. Dupa ce a lucrat ca producator, redactor si traducator la editura Humanitas, Michaela s-a dedicat apoi activitatii in educatie, fiind lector universitar, si jobului de la IBM. Putini stiu ca Micaq stie nu mai putin de 6 limbi straine.

In varsta de 31 de ani, ea a fost diagnosticata cu o afectiune grava a ficatului, starea ei inrautatindu-se in ultimele zile. Mica a fost internata la Fundeni si, se pare, dupa ultimele evaluari, medicii nu i-au mai dat multe sanse la viata. Ieri, ea a fost intubata, dupa ce plamanii i-au cedat. Potrivit reprezentatilor spitalului, Mica sufera de ciroza in stare avansata si nu se mai pune problema unui transplant.

Catalina David

 

Citeste despre:mica, michaela niculescu, abracadabra


Share On Facebook