Loading the player...

Singurele farmece cu care Alina l-a cucerit pe Cristi Borcea n-ar fi doar cele personale. Mihaela Borcea a fost la un pas de moarte din cauza otravirii cu mercur. Aceasta declara atunci ca singura metoda prin care putea fi otravita este cea a vrajilor.

mihaela borcea

Vrajitorul din Oz e doar o poveste pe langa cel care are puterea de a suci mintile femeilor fermecatoare. Inzestrat cu puteri de Don Juan, Cristi Borcea a produs multa valva in randul femeilor pe care le-a cucerit. Pentru ca nu reusea sa devina oficial doamna Borcea, Alina ar fi incercat si pe cai oculte sa-si castige barbatul.

mihaela borcea

“In ultimii ani am tot avut parte de anumite accidente, am fost de cateva ori la un pas de moarte. Acum imi dau raspuns la unele dintre accidente. De cate ori ai fost la un pas de moarte? De vreo 5 ori, in ultimii opt ani.”, marturisea Mihaela Borcea.

Asa zisele vrajitoare ar fi facut ravagii cu argintul viu, ducandu-i pe sotii Borcea aproape de moarte. Desi nu credea in vraji, dupa toate nenorocirile care i s-au intamplat, Mihaela Borcea e convinsa ca tot raul a venit pe cai oculte.

Mihaela Borcea

“Nu stiu de catre cine as putea sa fiu otravita. Deci, am fost socata. Toate organele erau afectate, creier, inima, sange, mi s-a spus clar ca e o otravire a sangelui si a tuturor organelor. Adica ma duceam clar spre un drum de pe care sa nu ma mai intorc.”, marturisea Mihaela Borcea intr-un interviu pentru Acasa tv.

Mihaela Borcea

“Ati pus toate aceste ghinioane din ultimul timp pe seama farmecelor? Nu am crezut, si se zice ca daca nu crezi, nu te ating. Nu am crezut foarte multi ani, dar se pare ca exista. Eu am fost in pragul mortii de mai multe ori si am ajuns la spital in ultimul moment.”, spunea Mihaela Borcea.

Citeste si:

Reactia Mihaelei Borcea, dupa ce a aflat ca Pelinel este INSARCINATA! Ce a aparut pe pagina ei de Facebook!
 

Dezvaluiri HALUCINANTE! " Alina a intoxicat-o cu mercur" Vezi cine a zis ASTA!

Marius Dan

Citeste despre:mihaela borcea, vrajitoare, mercur


Share On Facebook