„Mihaela Rădulescu e o…” Florin Pastramă, cuvinte incredibile la adresa prezentatoarei imediat după ce Ferma de la Pro TV s-a terminat

Publicat: 24/05/2019 | 11:00
„Mihaela Rădulescu e o…” Florin Pastramă, cuvinte incredibile la adresa prezentatoarei imediat după ce Ferma de la Pro TV s-a terminat

Show-ul ”Ferma” de la Pro TV s-a încheiat de foarte puțin timp, iar câștigătorul marelui premiu de 50.000 de euro a fost Marius Crăciun, cel care l-a învins în finală, după trei probe, pe Cătălin Moroșanu.

Însă ecourile concursului nu s-au stins, iar replicile concurenților nu întârzie să apară. Primul care a făcut o declarație absolut neașteptată a fost Florin Pastramă. Spre surprinderea tuturor, acesta a spus că Mihaela Rădulescu este… omul pe care îl va respecta toată viața.

„Mihaela este omul pe care îl respect și-l voi respecta toată viața! Este femeia pe care am admirat-o dintotdeauna atât din fața televizorului, cât și în realitate. Este o profesionistă, o femeie puternică, mamă, divă, un om de la care ai tot timpul ceva de învățat. Respect și îți mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat!”, a scris Florin Pastramă în dreptul unei fotografii în care apare alături de Mihaela Rădulescu.

Florin Pastramă, declarație neașteptată la adresa Mihaelei Rădulescu

Citește și: FLORIN PASTRAMĂ A LĂSAT-O ÎNSĂRCINATĂ PE BRIGITTE LA FERMA? BURTICĂ SUSPECTĂ LA PETRECEREA DE AZI-NOAPTE

Carmen Harra, previziuni în legătura cu viitorul relației dintre Florin Pastramă și Brigitte Năstase

Chiar dacă gurile rele nu le dădeau nicio șansă împreună Carmen Harra consideră că formează un cuplu compatibil.

”Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt amândoi numărul 6. Energetic vorbind este o potrivire între ei și este o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense și se dărâmă brusc. Acestei relații eu îi dau o șansă pentru o perioadă de timp și revin, este o relație foarte intensă.  Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase că va divorța de Brigitte, știu că s-a supărat pe mine și m-a sunat că mă dă în judecată. Dar iată că s-a întâmplat. Însă lui Brigitte îi dau o șansă a unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că există o compatibilitate între ei”, a declarat Carmen Harra pentru perfecte.ro.

Citește și: SE DUCE SAU NU IOANA FILIMON LA NUNTA LUI BRIGITTE CU FLORIN PASTRAMĂ: „LA TV TOTUL PARE…”

Citește și...