Mihaela Rădulescu, out de la Pro TV?! Ce face acum, după ce s-au terminat filmările la Ferma

Publicat: 18/07/2019 | 16:38

Momentan, Mihaela Rădulescu este liberă de contract.Vedeta s-a întors la Monaco și se bucură de timpul liber pe care îl mai are deocamndată alături de iubitul ei, Felix Baumgartner.

Cel mai probabil datorită audiențelor mari înregistate de Ferma – show-ul ar putea continua cu un nou sezon. Și tot cu frumoasa vedetă, în rol de prezentatoare. Până atunci însă, Mihaela Rădulescu este foarte implicată în activitățile pe care le desfășoară alături de jumătatea sa.

Chiar dacă a luat o pauză de pe micile ecrane, vedeta nu se plictisește. Este îndrăgostită de sport și de senzațiile tari, iar faptul că locuiește în Monaco, lângă plajă, îi oferă o mulțime de variante să-și consume energia. Atunci când are timp liber, Mihaela Rădulescu iese împreună cu prietenele ei.

Mihaela și Felix la un pas de despărțire

Chiar dacă din poze pare că viața lor este perfectă, iată că traiul Mihaelei Rădulescu alături de Felix Baumgartner nu este chiar atât de roz. Celebra prezentatoare a povestit un episod în care iubitul ei a reacționat foarte urât după ce i-a umblat prin lucruri.

„De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

 

 

Citește și...