Loading the player...

"Milionareasa" Alexandra Ghinea, careia i se mai spune si “Lexy” -  fiica proprietarului retelei magazinelor “Nic” din Bucuresti si mare proprietar de imobiliare - se invarte intr-un anturaj colorat.

Si asta pentru ca iese peste tot nu doar cu Diana Nicoras, “fata de oras” din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”, membra de vaza a brigazii "Sectia 19" - am putea spune chiar imaginea brigazii - (n.r. Asa sunt poreclite fetele din dosar de baietii din oras), care a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale contra-cost, ci si cu un designer care a fost luat la intrebari de procurorii DIICOT.

Ridicat intr-un caz de trafic de droguri

Tatal lui "Lexy", Nicolae Ghinea, este posesorul unei averi impresionante, iar fiica acestuia nu duce lipsa de nimic. Alexandra “rupe” cluburile de fite din Bucuresti, Paris, Cannes, Miami si Dubai si este mereu insotita de prietenii ei, unii dintre acestia fiind, sa zicem, controversati. Diana Nicoras, cea care a fost implicata in dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”, este un astfel de exemplu, dar nu singurul.

In peisaj a aparut si junele Bogdan Mogos, un designer care in vara anului trecut a fost luat la intrebari de procurorii DIICOT care anchetau un caz de trafic de droguri. El a fost ridicat dintr-un club de succes din Mamaia si a trebuit sa dea explicatii anchetatorilor, dupa care a fost lasat sa plece acasa.
Daca in oras se vorbeste ca designerul ar fi avut legatura cu acest caz, iata ce a declarat Bogdan Mogos pentru CANCAN.ro.
"Evenimentul respectiv a avut loc anul trecut, la mare. Aveam un ghiozdan scump pe care il purtam tot timpul cu mine, imi era frica sa nu mi-l fure cineva. Am fost oprit de politisti, mi-au controlat ghiozdanul, nu au gasit nimic, asta a fost tot. Nu am fost acuzat de nimic, nu am vreo implicare in traficul de droguri. Nu sunt periculos, nu pot sa fac rau nimanui”, spune Mogos.

AFLA CE FACE "LEXY" IMPREUNA CU FETELE DIN DOSARUL "PROSTITUATE PENTRU VIP-URI" 

Au petrecut pana dimineata

Lexy, Diana si pustiul s-au incalzit atat de bine incat nu simt cele - 16 grade
Lexy, Diana si pustiul s-au incalzit atat de bine incat nu simt cele - 16 grade
Joia trecuta, “Lexy”, Diana Nicoras si Mogos au petrecut de mama focului in clubul Nuba pana aproape de dimineata. Cei trei au parasit localul putin dupa ora 02.00. Alexandra Ghinea, "fata de oras" si designerul erau foarte veseli, iar frigul de afara nu a deranjat-o decat pe Nicoras, care era imbracata destul de subtire. Motiv pentru care Mogos i-a oferit haina sa.

"Milionareasa" petrece mult timp cu "fata de oras"

“Lexy” a mai stat cateva minute in fata clubului si a vorbit cu cei doi, dupa care a plecat spre casa. Acelasi lucru l-a facut si Mogos, cel care vara trecuta a dat explicatii la DIICOT. Diana Nicoras a asteptat sa-i soseasca taxiul, dupa care s-a dus la culcare. (B.G.)

 


 

Citeste despre:alexandra ghinea bani, diana nicoras prostitutie, bogdan mogos diicot


Share On Facebook