Silvia Popescu și Zloti (ambele ex-”Bravo ai stil”), show despre viața și modă la Cancan!
Home » Cancan » Milionarii Robertino & Dănuț au ”comis-o” grav la fandoseala de la Palatul Regal! Bietul Elie Saab, in ce s-a bagat! Consoartele au fost ”miresele” serii, iar ei s-au dezlănțuit ca la nunțile din Popești Leordeni!

Milionarii Robertino & Dănuț au ”comis-o” grav la fandoseala de la Palatul Regal! Bietul Elie Saab, in ce s-a bagat! Consoartele au fost ”miresele” serii, iar ei s-au dezlănțuit ca la nunțile din Popești Leordeni!

De: Răzvan Scarlat 21/11/2022 | 23:40

E o veche vorbă românească care se potrivește mănușă unui eveniment grandios care a avut loc duminică seară la Palatul Regal din București. Poți scoate milionarii din Popești Leordeni, dar nu poți scoate Popești Leordeniul din milionari. Milionarii la care ne referim sunt doi șmecherași: Robertino Georgescu și Dan Drăgulin (CITEȘTE MAI MULTE AICI!)

După ce în urmă cu aproape 24 de ore scriam despre acest eveniment organizat doar ca să legitimeze un nou proiect imobiliar – Elie Saab Towers din nordul Bucureștiului, CANCAN.RO vă prezintă acum, în exclusivitate, detalii de la recepția care a marcat startul unor proiecte imobiliare sub numele celebrului Elie Saab. Palatul Regal a fost închiriat, așadar, de Dan Drăgulin și Robertino Georgescu, doi șmecherași care, în trecut, au vărsat excremente în apa potabilă din Popești Leordeni (LINK AICI), iar acum s-au asociat cu celebrul designer. “Brigada” vrea blocuri ca-n Abu Dhabi în zona de nord a Capitalei, iar petrecerea a fost unică prin prisma meniului și a aranjamentelor din interior. Site-ul nr. 1 din România are toate datele.

Dan Drăgulin si Robertino Georgescu – proprietarii Metropolitan, față de care ar exista spun sursele noastre și o condamnare asupra căreia vom reveni – au ieșit în evidență prin construcția a mii de apartamente de cea mai joasă calitate în Popești Leordeni, acolo unde au fost implicați în scandaluri grele. Cei doi s-au asociat cu Elie Saab și fiul său, veniți săptămâna trecută în România pentru lansarea oficială a unui proiect imobiliar grandios (DETALII AICI) sub poleia brandului internațional.

Dan Drăgulin și Robertino Georgescu, haos în Popești Leordeni

(VEZI AICI: CUM I-AM SURPRINS PE ROBERTINO GEORGESCU ȘI DAN DRĂGULIN, ZIUA ÎN AMIAZA MARE. SUNT MULTIMILIONARI, DAR MERG PE JOS!)

Bucătar adus special de la Ibiza

Acum afaceriștii – camuflați în spatele nevinovatului Elie Saab – fac cea mai luxoasă clădire din București. De vis! 😂😂😂😂. Sa speram ca milionarii din Cartierul Francez nu vor deschide apa și le vor curge excremente. Proiectul a fost “udat” din plin la Palatul Regal. Cătălin Botezatu, Mihai Morar sau Romanița Iovan au fost doar câteva dintre numele sonore prezente la lansarea oficială a planului. Acolo a avut loc un chef de pomină. Bucătarul a fost adus direct de la Ibiza. Omul cu un CV spectaculos: 1 stea Michelin. Meniul a fost pe măsură, de pe care nu au lipsit icrele negre și roșii, foie-gras-urile și rafinamentele culinare. De voia bună au fost responsabili dirijorul Daniel Nicolae Jinga, precum și un cvartet de coarde.

Ce cadou au primit invitații

Pe fiecare masă, în loc de flori, trona un mic boschet, de culoare verde, spre maxima surprindere a invitaților, care nu-și explicau ce caută acolo. Totodată, în locație, de jur împrejur, erau arbori, totul s-a vrut a fi ceva special. Mesele au fost rotunde, în stil minimalist, cu suport forjat. Farfuriile au fost transparente. Aveai, practic, impresia că meniul este scris pe ele. Tacâmurile au fost aurii! Totodată, pe fiecare farfurie era pusă câte o broșă, cadou pentru cei prezenți din partea celor care au închiriat Palatul Regal.

Elie Saab a venit în România / (Sursa: Instagram)

(NU RATA: BREAKING NEWS. MOARTE SUSPECTĂ PE ȘANTIERUL DE LUX DEȚINUT DE DOI DINTRE CEI MAI CONTROVERSAȚI MILIONARI! ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!)

Incendiu la Palatul Regal

Altfel, sosirea designerului de origine libaneză în România n-a prea fost cu noroc. Palatul Regal a luat foc la mai multe ore după lansare. La propriu. Parcă a lovit ghinionul Capitala. Pompierii au intervenit în stingerea flăcărilor aflate la nivelul plafonului etajului 2 al Palatului Regal – Muzeul Național de Artă. Un număr de 150 de persoane care ar fi fost evacuate din incinta clădirii.

UPDATE / Drept la replică

”Subsemnatul Daniel Dragulin, prin avocat Sirbu Cristian, titular al Cabinetului de Avocat Sirbu Law Office, formulam urmatorul drept la replica.

Aşa cum statuează art. 30 alin. (6) din Constituţia României „libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine”. După cum se poate lesne observa, dreptul la liberă exprimare este protejat doar în măsura  în care nu aduce atingere şi nu limitează în vreun mod drepturile altei persoane, în speță al numitului Dragulin Daniel, şi pe cale de consecință ale societății pe care o reprezintă.

În acest context, menţionez faptul că dreptul la propria imagine, consacrat de art. 73 NCCiv, este un drept al personalității, un drept primordial, pentru fiecare, de a sustrage altuia reprezentarea persoanei sale. Această facultate a persoanei, de a cenzura folosința imaginii sale se fundamentează pe autonomia individuală; ea protejează persoana în libertatea şi intimitatea sa şi uneori chiar în securitatea sa.

Totodată, acest drept conferă domnului Dragulin puterea de a exclude pe oricine de la accesul utilității, dată de forma exterioară a ființei sale. Asemeni dreptului de proprietate, limitele exercitării acestei puteri sunt chiar limitele inerente oricărui drept de proprietate şi, evident, oricine are puterea de a dispune material sau juridic de imaginea sa.

Totodată, prin afirmațiile şi acuzațiile lipsite de fundament pe care le-ați formulat se aduce atingere şi dreptului la demnitate aşa cum este consacrat de prevederile art. 72 NCCiv. Astfel, prin prevederile art. 72 alin. (2) NCCiv se interzice orice atingere a onoarei şi reputației unei persoane, fără consimțământul acesteia şi fără respectarea limitelor prevăzute de lege.

Cu privire la mass-media, art. 30 alin. 8 Constituție stabilește că „Răspunderea civilă pentru informația sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condițiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege”.

Cu siguranță scopul final al acestei atitudini este unul vădit ilegal şi este reprezentat de dăunarea imaginii atât aduse acestuia atât în calitate de persoană fizică cât şi în calitate de asociat  al METROPOLITAN GRUP.

Libertatea de exprimare nu este un drept absolut (dec. CCR nr. 139/2005). Într-o societate democratică, libertatea unei persoane se termină acolo unde începe libertatea altei persoane (dec. CCR nr.62/2007) – în acest sens, art. 57 din Constituție prevede expres obligația cetățenilor români, cetățenilor străini şi apatrizilor de a-şi exercita drepturile constituționale cu bună-credinţă, fără să încalce drepturile şi libertățile celorlalți. Și libertatea de exprimare are anumite limite: art 30 alin. 6 din Constituție prevede că “Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine“. Aceste valori reglementate ca limite ale libertății de exprimare se regăsesc, de altfel, și în art. 10 paragraful 2 din Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăților fundamentale și în art. 19 paragraful 3 din Pactul internațional cu privire la drepturile civile şi politice.

Atingerea unui astfel de obiectiv de către dumneavoastră este unul cât se poate de injust şi se înscrie cu uşurinţă în limitele circumscrise de normele dreptului penal, intrat in sfera infracționala : art. 1 alin. 3 din Constituție prevede că demnitatea omului este o valoare supremă și e garantată. Însă, prin ocrotirea juridica prevăzute de art. 205, 206 şi 207 din Codul penal, demnitatea, onoarea şi reputația persoanelor beneficiază de o formă de ocrotire juridică reală şi adecvată. Dezonoarea este prin natura sa ireparabilă, iar demnitatea umană nu poate fi evaluată în bani şi nici compensată prin foloase materiale – așadar, ceea ce se obține pe cale civilă nu este ocrotirea demnității, ci repararea prejudiciului suferit, singura cale pentru o justa „reparatie” fiind cea a dreptului penal prin sesizarea organelor penal cu denunțul privid savarsirea infracțiunilor următoare: insulta, calomie, defăimare si înșelăciune.

În primul rând, apreciez ca mi-a fost adus atingere şi si încălcat flagrant dreptul meu la imagine printr-o manifestare vădită de rea-credință şi profund vătămătoare la adresa mea, mai ales în virtutea faptului că, deși aţi insinuat diferite alegaţii, nu aţi fost în măsură să demonstrați justitudinea aprecierilor, manifestând o atitudine strict subiectivă. In stiuatia in care ati fi analizat veridicitatea afirmațiilor persoanelor interghevate in cadrul articolelor cu pricina, ati fi ajuns la concluzia faptului ca, totalitatea acuzațiilor ce imi sunt adresate sunt pure fabulații, neconforme cu cele petrecute in realitate.

As dori sa încep cu faptul ca,in cadrul articolelor dumneavoastră am fost numit „rom’ desi nu sunt cetățean de aceasta etnie. Sunt de cetatenie romana si m-am născut in Bucuresti si parintii mei sunt din Buzau. Apreciez ca aceasta eticheta care mi s-a aplicat nu isi are rostul stârnind publicul larg la o ura de rasa. Romii sunt cea mai numeroasă minoritate etnică din Europa. Se estimează că pe continentul nostru trăiesc 10-12 milioane de romi, din care aproximativ 6 milioane sunt cetățeni sau rezidenți ai UE. Mulți romi din UE sunt încă victime ale prejudecăților și excluziunii sociale, în ciuda măsurilor de interzicere a discriminării. Pentru ca egalitatea de șanse să devină o realitate pentru toți se lucrează constant la o legislație europeana antidiscriminatorie, legislație ce a fost încălcată de reprezentanții CAN CAN prin atribuirea unei lumini negative cuvântului rom. Cu siguranță scopul final al acestei atitudini a fost unul vădit ilegal şi este reprezentat de dăunarea imaginii atât aduse domnului Dragulin atât în calitate de persoană fizică cât şi în calitate de asociat al METROPOLITAN GRUP. In acest mod se incearca pacalirea opiniei publice, pentru ca omul de rand sa fie influențat sa nu colaboreze cu METROPOLITAN GRUP. Acest aspect intra in sfera infactiunilor de calomie si de inselaciune.

Unul dintre acționarii firmei METROPOLITAN GRUP este domnul Dragulin alături de un alt cetatean conform actului de la registrul comerțului pe care il atasam. Robert Robertino nu are implicații in METROPOLITAN GRUP, nu este asociat, nici administrator si nici angajat. Pe aceasta cale va rog sa faceți corecțiunile necesare si sa nu mai asociați METROPOLITAN GROUP cu alte persoane. Pe mine si pe domnul Roberto ne leagă o frumoasa prietenie de cand am fost colegi de scoală si sper sa ne lege de acum in colo si multi ani pe viitor, insa businessul si prietenia sunt doua lucruri separate din punct de vedere juridic asa cum se arata prin actul de la registrul comerțului sunt asociat cu o alta persoana.Mai va invederam faptul ca in aceste articole se aduce atingere si doamnelor Diana Dragulin, sotia mea si Georgescu Tatiana, sotia prietenului meu Robert Georgescu prin care se spune ca “s-au imbracat ca la miss piranda” de aceea va invederam ca acele creatii poarta semnătura celebrului designer Ellie Saab in persoana. Având în vedere că imaginea reprezentantului societății este indisolubil legată de imaginea societăţii în sine este indubitabil faptul că prejudiciile antrenate urmare acțiunilor de denaturare a adevărului întreprinse de dumneavoastră vizează atât persoana fizică, cât şi persoana juridică.

Elie SAAB Towers este un proiect de mare grandoare pentru orașul Bucuresti. Acesta va fi realizat in colaborare cu faimosul designer Elie Saab, acesta din urma încheind cu METROPOLITAN GRUP un joint venture prin care se obliga sa se ocupe integral pe partea de design si decoratiuni, pe toata perioada de viața a proiectului. Elie Saab a adus echipa lui speciala si separata de inspector si juriști care veghează ca totul sa fie in regula si la cele mai înalte standarde. Desi v-ati adresat publicului larg ca fiind o „pacaleala” in realitate acest proiect in valoare de peste 100 de milioane de euro va oferi o imagine noua asupra domeniului de proiecte rezidențial din Bucuresti, fiind primii si singurii din Europa de Est. Acest proiect ne aduce un plus valoare noua ca tara si garantează intrarea noastră in cercul restrâns a unei elite din lumea ,proiectelor rezidențiale si a show business-ului,  aducând un plus de imagine si o mândrie pentru toti romanii.

Ellie Saab a fost invitat la o petrecere la domeniul regal insa, reporterul dvs nu a fost bine informat si a relatat ca ar exista o conexiune intre incendiu si vizita domnului Saab. In realitate, acesta a fost prezent la locație doar cateva ore, cu o zi inainte  de nefericitul eveniment, neputând influenta in niciun fel soarta” incendiului” ( din informațiile pe care le avem noi in realitate nu a fost un incendiu, doar au ars câteva becuri de mare putere). Si credem noi ca nu are nicio legatura domnul Ellie Saab cu faptul ca a doua zi dupa plecarea domniei sale de la noi din tara, la palatul regal s-au ars câteva becuri.

Referitor la articolul ce prezenta infectarea cu corona virus a 34 de muncitori, mentionez ca nu detin nicio vina in imbolnavirea acestora, eu personal nu am contractat virusul. Organele abilitate au  făcut constatarea, inspecția si s-au luat masurile necesare.

Datorită faptului ca au fost anumite scapari din partea reporterilor dumneavoastră, mai ales pentru faptul ca daca ne-ați fi solicitat noua un punct de vedere consideram ca toate aceste confuzii si aspecte nerealistice ar fi fost evitate.

În concluzie, pe viitor va stam la dispoziție pentru orice informație doriți si clarificarea  oricărei chestiuni pe care o solicitați.

Dragulin Daniel,

Prin av Sirbu Cristian”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole citeste mai mult
Parteneri
Revolta oligarhilor! Cunoscutul lui Putin anunţă data la care va fi dat jos preşedintele Rusiei. Cât de aproape e momentul istoric
Revolta oligarhilor! Cunoscutul lui Putin anunţă data la care va fi dat jos preşedintele Rusiei....
„M-aș căsători din interes cu Simona Halep!” Dezvăluire neașteptat de sinceră a unui cunoscut artist din România
„M-aș căsători din interes cu Simona Halep!” Dezvăluire neașteptat de sinceră a unui cunoscut artist...
Noul Logan a primit cel mai frumos FACELIFT din toate timpurile – VIDEO
Noul Logan a primit cel mai frumos FACELIFT din toate timpurile – VIDEO
Temperatura sub 17 grade în casă poate duce la îngustarea vaselor de sânge. Temperatura optimă
Temperatura sub 17 grade în casă poate duce la îngustarea vaselor de sânge. Temperatura optimă
Semne că ai lipsă de calciu. Ce se întâmplă cu dinții și pielea
Semne că ai lipsă de calciu. Ce se întâmplă cu dinții și pielea
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
Vladimir Putin A SEMNAT decretul! Se întâmplă VINERI, 9 DECEMBRIE
Vladimir Putin A SEMNAT decretul! Se întâmplă VINERI, 9 DECEMBRIE
Este despărţirea anului în showbizul românesc. Nu au mai apucat sărutul sub vâsc!
Este despărţirea anului în showbizul românesc. Nu au mai apucat sărutul sub vâsc!
BANCUL ZILEI. Alinuța: Mama, azi la școală ne-au făcut testul de virginitate!
BANCUL ZILEI. Alinuța: Mama, azi la școală ne-au făcut testul de virginitate!
Cornel Galeș, uitat de apropiați, la trei ani de la deces: „La cimitir nu mai vine nimeni”
Cornel Galeș, uitat de apropiați, la trei ani de la deces: „La cimitir nu mai...
Și-a „satisfăcut pofta”, în tribună, crezând că nu o vede nimeni. O cameră TV a surprins totul!
Și-a „satisfăcut pofta”, în tribună, crezând că nu o vede nimeni. O cameră TV a...
Tezaur vechi de 1300 ani, descoperit în Regatul Unit
Tezaur vechi de 1300 ani, descoperit în Regatul Unit
Se iese mai DEVREME la PENSIE! Ce români vor beneficia? Se DĂ LEGE
Se iese mai DEVREME la PENSIE! Ce români vor beneficia? Se DĂ LEGE
Poliția îți va putea confisca mașina! Alertă pentru șoferi. Care sunt condițiile
Poliția îți va putea confisca mașina! Alertă pentru șoferi. Care sunt condițiile
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Cine e interlopul ASASINAT de membrii unui clan sângeros din București! A fost înjunghiat în inimă
Cine e interlopul ASASINAT de membrii unui clan sângeros din București! A fost înjunghiat în...
O femeie de 89 de ani, în scaun cu rotile, a fost agresată și a primit dreptul de a fi eutanasiată după ce și-a văzut agresorul încarcerat
O femeie de 89 de ani, în scaun cu rotile, a fost agresată și a...
Culiță Sterp, primele declarații după ce s-a scris că a ucis un om: „M-ați făcut criminal. Asta nu o să rămână așa”
Culiță Sterp, primele declarații după ce s-a scris că a ucis un om: „M-ați făcut...
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără haine
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără...
Suma impresionantă cu care se vinde cel mai mare porc din România. 'Jardel' cântărește 600 de kg
Suma impresionantă cu care se vinde cel mai mare porc din România. 'Jardel' cântărește 600...
Vameșii au văzut o tânără „ciudată”. Au dezbrăcat-o și au încremenit!
Vameșii au văzut o tânără „ciudată”. Au dezbrăcat-o și au încremenit!