elena basescu

Dacă înainte EBA şi Syda erau ca tusea şi junghiul, mereu împreună la evenimentele mondene, sâmbătă seara s-a consemnat o excepţie: fiica fostului preşedinte a venit singură la petrecerea de ziua prietenei sale, Giulia Dinu.

Chef ca-ntre fete, Syda n-a fost invitat

Party-ul a avut loc într-un club de fiţe din Bucureşti şi s-a întins pe mai multe ore, Elena Băsescu părăsind incinta în jur de 2:30. Fetele au consumat, pe lângă de-ale gurii, şi mai multe varietăţi de alcool obţinut din struguri, de la vin alb la roze şi nelipsita şampanie.

Singură la aniversarea prietenei sale, EBA pare să nu se fi atins de mâncare, semn că îşi continuă cura de dublă-mămică
Singură la aniversarea prietenei sale, EBA pare să nu se fi atins de mâncare, semn că îşi continuă cura de dublă-mămică


Deşi mici probleme în cuplul Bogdan Ionescu – Elena Băsescu sunt de luat în calcul, mai există şi varianta în care Syda nu a însoţit-o pe soţia lui deoarece a trebuit să facă pe bona pentru cei doi copii, Sofia Anais şi Traian.

Sărbătorita a trăit o vreme din salamul lui Radu Timiş

Sărbătorita Giula Dinu este şi ea o prezenţă destul de marcantă în peisajul vieţii de noapte bucureştene, fiind cunoscută, printre altele, ca fosta iubită a lui Radu Timiş Jr., moştenitorul imperiului parizerelor. Cei doi s-au despărţit după un episod consemnat de toată presa în ultima zi de vară a anului 2015: Radu a ciufulit-o pe Giulia într-un hotel din Mamaia, prietena lui EBA punând punct relaţiei.

Maria Apostol

Citeste despre:eba, elena nasescu, syda, sotul eba, fiica lui traian basescu, mezina traian basescu


Share On Facebook