lucescu_principal

Antrenorul de la Sahtior Donetk, nimeni altul decat Mircea Luceascu, a castigat razboiul din justitie pe care il purta de mai bine de opt ani cu chiriasii dintr-o casa nationalizata.

Lucescu a obtinut, dupa zeci de procese, evacuarea acestora, astfel incat poate incepe lucrarile pentru ridicarea unei vile in buricul Bucurestiului.

Asa arata proprietatea lui Mircea Lucescu
Asa arata proprietatea lui Mircea Lucescu

Decizia magistratilor l-ar putea aduce urgent in tara pe antrenor, care deja pare hotarat sa incheie socotelile cu formatia din Ucraina, si poate veni in Romania ca sa se lanseze in afacerI!

Mircea Lucescu a cumparat in anul 2008 un teren si o casa darapanata de pe o strada din sectorul 1 al Capitalei, la cateva minute de Piata Romana, cu gandul sa amenejeze acolo un restaurant. Casa era insa locuita de chiriasi de pe vremea epocii comuniste, care s-au judecat cu el mai bine de opt ani de zile, incercand sa ramana cat mai mult in locuinta.

Pe proprietatea in litigiu detinuta de Mircea Lucescu nu mai locuieste nimeni
Pe proprietatea in litigiu detinuta de Mircea Lucescu nu mai locuieste nimeni

Lucescu cumparase drepturile asupra proprietatii chiar de la fostul proprietar, Diaconu Eugenia, care fuseze izgonita de acolo de comunisti, la momentul nationalizarii, in anul 1950. Asa cum era de asteptat insa, chiriasii au refuzat sa plece, astfel ca Lucescu le-a deschis o serie de procese pentru evacuare.

Judecatorii I-au dat dreptate antrenorului Lucescu

Fie ca era vorba de Parfeni Maria, o batrana de 73 de ani care a locuit jumatate din vaiata ei la acea adresa, de familia Cristian sau Paterau, toti au obtinut de la instanta de judecata aceleasi solutii: sa elibereze proprietatea care nu le mai apartinea.

Numai ca imprincinatii au uzat de toate caile de atac legale si procesele s-au taraganat la nesfarsit. Au trecut opt ani, si Lucescu, care in prezent locuieste in Ucraina, n-a reusit sa-si porneasca restaurantul pe care avea de gand sa-l ridice acolo.

Voiau despagubiri de 15.000 de euro pe metrul patrat

El sustine ca a purtat in tot acest timp negocieri cu acestia pentru a parasi propritatea, dar chiriasii au tinut mereu la pret: cereau 15.000 de euro pe metru patrat, suma pe care Lucescu nu era dispus sa le-o dea, si cu actele de proprietate in mana si cu sentintele judecatoresti care ii sunt favorabile.

Antrenorul se poate bucura de acum in voie de propritetatea sa
Antrenorul se poate bucura de acum in voie de propritetatea sa
Lucescu are acolo 500 de metri patrati de teren, si o casa darapanata cu sase apartemente,si pana acum nu putea sa intre cu bulodozerele pentru demolari.
Situatia se va schimba acum , dupa ultima decizie a magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1. Chiriasii au fost evacuati, iar la adresa respectiva, asa cum se poate vedea in imagini nu mai locuieste nimeni.

CITESTE SI: Mircea Lucescu, luat pe sus de garzi armate pana in dinti! Totul s-a intamplat in Ucraina, fara stirea nimanui!

Operatia care i-a dat viata peste cap lui Mircea Lucescu! Ia pastile cu pumnul si....

Imagine: Google Earth

(M.N.)
 

Citeste despre:mircea lucescu casa, lucescu evacuare


Share On Facebook