MM Stoica recunoaște RUȘINEA din Derby! „În 25 de ani de carieră nu am trăit așa ceva!”

Autor:
Publicat: 18/02/2020 | 13:51
MM Stoica recunoaște RUȘINEA din Derby! „În 25 de ani de carieră nu am trăit așa ceva!”

După înfrângerea suferită de FCSB cu Dinamo, scor 1-2, directorul sportiv al „roș-albaștrilor” recunoaște, pe Facebook, că nu a trăit o asemenea „rușine” în 25 de ani de carieră.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

Mihai Stoica, 54 de ani, a făcut o destăinuire fantastică pe contul său de Facebook, la două zile după insuccesul din „Derby de România”. Directorul sportiv al grupării FCSB este însă încrezător că revenirile lui Ovidiu Popescu, Panțîru alături de nou-veniții Miron și Adi Petre, vor întări formația bucureșteană în lupta pentru titlul din Liga 1. În acest moment, FCSB este la 6 puncte de liderul CFR Cluj, iar dacă distanța se menține și după ultima etapă din sezonul regulat, ar mai rămâne 3 puncte diferență după „înjumătățirea” punctajului.

„Am în spate o carieră de peste 25 ani, cu mai multe realizări decât îndrăzneam să visez. Au fost și dezamăgiri. Nu gen Knattspyrnufelag, dar au fost. DOAR CĂ O RUȘINE MAI MARE DECÂT CEA TRĂITĂ DUMINICĂ NU-MI AMINTESC. Nu contează că șansele la titlu au rămas intacte sau că ei își continuă tradiția în playout. Contează doar că ne-am prezentat lamentabil în fața suporterilor care s-au întors lângă noi cu elan și speranțe. Putem să-i readucem doar dacă vom căștiga titlul. E MOMENTUL ZERO. Prestația lui Planic, venirile lui Miron și Adi Petre, precum și revenirile lui Ovidiu Popescu și Panțîru pot aduce ceea ce a lipsit. Motivație, determinare, sacrificiu. Schimbare de atitudine. Pentru că valoare este. Cine nu crede, să revadă rezumatele jocurilor cu Viitorul și Craiova din decembrie”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.