Multimilionarul Robertino a ”dat” daună gravă unui Lamborghini Urus de 350.000 €!

Publicat: 13/09/2019 | 22:38

Cine crede că e glumă se înșală amarnic! Este cel mai ”scump” accident din Capitală, petrecut în urmă cu două zile, în zona Vitan. Șoferii unui Lamborghini Urus și al unui BMW Seria 5 își aleseseră destinații diferite, dar s-au ”pupat” chiar pe ”botic”, într-o intersecție. Daune de aproximativ 400.000 de euro! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile, în exclusivitate.

Mergi la pas, liniștit, gândurile îți ”zboară”, nu știu, spre un câștig la loto care să te scoată, definitiv, din cercul angajaților sau la ce să le cumperi azi copiilor sau… Buuuum, se aude din mijlocul drumului! Întorci capul și vezi frumusețe de ”operă de artă” boțită grav! S-a întâmplat în intersecția dintre Calea Vitan și Splaiul Unirii, unde un Lamborghini Urus, de 350.000 de euro, a lovit un BMW ”sărac”, de doar 50.000. Probabil, accidentul cu cele mai mari daune la buzunare.

CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV. IRINEL COLUMBEANU I-A FOST MENTOR. PRIMELE IMAGINI CU ROBERTINO, MULTIMILIONARUL CARE A ”OTRĂVIT” POPEŞTI-LEORDENII CU FECALE: ARE BENTLEYURI DE 600.000 € ŞI… AFACERISTUL FACE SENZAŢIE CU APARIŢIILE LUI: CEAS ROLEX PRESIDENT DIN AUR, PANTOFI GUCCI, CUREA HERMES ŞI PANTALONI CU VIPUŞCĂ

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are imaginile, în exclusivitate, dar și povestea incidentului, care putea conduce la victime. Cam așa s-a petrecut totul, conform bărbatului a cărui soție conducea BMW-ul. Robertino Georgescu, șoferul de la volanul Lamborghini-ului, nu s-a asigurat și, în intersecție, a intrat frontal în bolidul care i-a ieșit în cale. „Cel cu Lamborghini a ocolit coloana încadrată să facă stânga spre cheiul Dâmboviţei, în intersecție, și nici măcar nu s-a asigurat. A lovit cu viteză autoturismul BMW, în care se afla soția mea, care mergea să ia copilul de la grădiniţă”, a povestit acesta.

Robertin-o și-a avariat grav bolidul, un Lamborghini Urus de 350.000 de euro

VEZI AICI: CE NUMERE DE ÎNMATRICULARE AVEA ASTON MARTIN-UL DBS CONDUS DE MARIO IORGULESCU! CU PUȚIN TIMP ÎNAINTEA TRAGEDIEI, GINO ACHITASE 300.000 € PENTRU ”MAȘINA MORȚII” ȘI NU APUCASE SĂ O ASIGURE!

Soțul femeii care a fost rănită ușor, dar a tras și o mare sperietură, mai spune că șoferul vinovat și-a recunoascut fapta, la Poliție, și a fost amendat, pe loc. ”Suntem fericiți că soţia este în regulă, doar cu nişte dureri la gât și la cap. Bine că nu aveam fetițele în maşină în momentul accidentului”, a mai dezvăluit bărbatul.

Multimilionarul Robertino Georgescu, actorul principal al accidentului

Autorul celui mai ”scump” accident din București nu este nici el oricine! Multimilionarul Robertino Georgescu, proprietarul bolidului Lamborghini Urus de 350.000 de euro, care a provocat ciocnirea, deține mai multe ansambluri rezidențiale, între care și celebrul Metropolitan. Iar în garajul lui poposesc două Benltey-uri, cu o valoare de 600.000 de euro.

NU RATA: PUBLICĂM FILMĂRILE UNICE CU MOMENTUL ÎN CARE ALEX BODI O AGRESEAZĂ PE BIANCA! ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Revenind la ”piesa” implicată în accident, care a suferit serioase avarii, să amintim că este primul „Super Sport Utility Vehicle”, așa cum este descris de compania italiană, are un propulsor V8 biturbo cu 650 CP și dispune de un cuplu maxim de 850 Nm. Performanțele sunt din lumea supercarurilor. Accelerația de la 0 la 100 km/h este realizată în doar 3,6 secunde, în timp ce acul vitezometrului atinge 305 km/h.

Robertino Georgescu este un dezvoltator imobiliar celebru. A ridicat ansamblul rezidențial Metropolis

Robertino, scandal uriaș în Popeşti-Leordeni

În 2011, dezvoltatorul imobiliar Robertino Georgescu a fost implicat într-un scandal uriaş în Popeşti-Leordeni, acolo unde a construit ansamblul de locuinţe Metropolitan. S-a ajuns la proces, în urma căruia Robertino a fost condamnat la trei ani de închisoare. Anchetatorii l-au acuzat pe multimilionar că, în calitate de investitor imobiliar, şi-a pus muncitorii să racordeze ilegal ansamblul pe care l-a construit la canalizarea din Popeşti-Leordeni.

CITEȘTE ȘI: O COMPANIE FAIMOASĂ I-A CERUT DAUNE DE 658.000 € GINERELUI LUI GIGI BECALI!

Ei au legat însă ansamblul la prima ţeavă pe care au găsit-o, doar că aceasta a fost cea de alimentare cu apă a oraşului. Locuitorilor din Popeşti-Leordeni nu le-a venit să creadă când au descoperit că le curge, la robinet, apă cu excremente. De aici a început scandalul-monstru, soldat cu dosar penal pentru patron.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...