Maria si Marcel Toader1

Când eşti concurent într-un show TV, în care nu poţi nici măcar să îţi ţii de mână proaspăta soţie fără să atragi priviri cu subînţeles, vei fi tentat să îţi iei propriile măsuri ca să poţi să-i vii abstinenţei de hac.

Ca să trecem la subiect, fiindcă e unul atât de fierbinte precum nisipul de pe plajele din Cipru, trebuie să vă anunţăm că Maria şi Marcel Toader n-au mai suportat tensiunea şi s-au iubit pasional.

Chiar dacă aveau camere video care le urmăreau fiecare mişcare, concurenţilor din emisiunea „Ferma Vedetelor“, difuzată de ProTV, le-a dispărut complet teama că vor fi văzuţi.

A fost iubire la prima vedere/ A fost şansa vieţii mele

Maria şi Marcel Toader, amor nebun, ca-n prima zi, la „Ferma Vedetelor“
Maria şi Marcel Toader, amor nebun, ca-n prima zi, la „Ferma Vedetelor“
Probabil aerul mediteranean a fost de vină, pentru că după ce au făcut vara trecută nunta, nici măcar n-au avut parte de luna de miere mult aşteptată. Unde mai pui că au trebuit să reziste cam trei săptămâni unul prin preajma celuilalt fără ca măcar să aibă voie să se atingă.

Apoi, unul dintre ei a cedat şi a strigat din toţi rărunchii că „moare de dorul sexului“. Chiar dacă se spune că femeile pot face faţă mai uşor abstinenţei, cea care izbucnit într-o criză de nervi a fost Maria Toader.

Iar soţul său s-a conformat, fiindcă nu ar fi putut să trăiască trei luni, cât durează competiţia de la „Ferma Vedetelor“, care se desfăşoară în Cipru, fără să se atingă de Maria.

Aşa că Marcel Toader, un fost rugbist, a luat o decizie şi-a pus la cale un plan extrem de simplu: a luat-o pe Maria de mână, s-a făcut că nu vede camerele de luat vederi şi au mers ţintă în casa servitorilor.

Acolo, cu o pătură trasă peste ei s-au iubit minute bune ca prima dată, chit că aveau câteva camere video chiar lângă ei. Chiar dacă nimic ieşit din comun nu apare pe filmarea propriu-zisă, sunetul de fundal e unul cât se foarte de (s)explicit.

(M.M.)

Citeste despre:maria toader, marce toader, ferma vedetelor, sex in fata camerelor


Share On Facebook