N-o mai recunoști! Cum arată azi fosta ”Miss Playboy” din urmă cu 13 ani

Publicat: 05/07/2019 | 22:27

Roxana Ungureanu a făcut furori începând cu anul 2006, după ce a pozat în Playboy! A avut ulterior mai multe apariții, chiar și într-un pictorial în Venezuela, apoi a fost protagonista multor ”scene” de tabloid. Dar anii au trecut, Roxana s-a retras din showbiz. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a descoperit-o însă acum pe brunetă, în Capitală, dar într-un alt rol, nu cel de vedetă, și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Roxana Ungureanu a decis, în urmă cu ceva ani, că nu o mai prinde un rol în showbiz, așa că a spus ”Pa” celebrității. Vedeta și-a asigurat, oricum, traiul până la adânci bătrâneți, fiind unul dintre cele mai căutate modele la vremea respectivă, așa că acum se ocupă cu altceva. Legătura ei cu showbiz-ul se face rar, și doar când dă drumul la televizor, pe emisiunile mondene. (CITEȘTE ȘI: FOTOMODELA DIN PAȘCANI SE MĂRITĂ CU UN CUNOSCUT FOTBALIST DIN ITALIA!)

Roxana Ungureanu, la 13 ani distanță de la prima apariție în Playboy

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-o prezintă pe seducătoarea fostă vedetă Playboy în plină acțiune, cu un maldăr de ”sacoșele” pe care abia le ”dirijează”, după un shopping susținut. Roxana parchează mașina, apoi începe ”calvarul”. Una, două, trei… sacoșe și pungi îi dau mari bătăi de cap. Pe una o scapă, se apleacă, o ridică și o agață pe unul dintre degete. Pentru că erau ocupate celelalte. În fine, vedeta reușește să se echilibreze și să-și croiască drum către casă. (NU RATA: A ÎNCEPUT ”NEBUNIA” NEVERSEA! AVEM SUPER-IMAGINI DIN PRIMA ZI A FESTIVALULUI)

Fizicul o trădează! Îmbrăcată cu o rochiță albă, elegantă, mult deasupra genunchiului, Roxana ne-a arătat că nu a lenevit deloc, după ce s-a retras din categoria grea a modelelor. Are un corp ferm, ca-n anii tinereții, iar frumusețea nu i s-a șters deloc. Sigur, anii își cer tributul, dar Roxana se luptă cu ei până la ultima picătură de energie. Fosta vedetă Playboy cu siguranță calcă pragul sălii de fitness.

Roxana Ungureanu, două apariții în Playboy

Roxana Ungureanu dădea marea lovitură în urmă cu 13 ani, atunci când apărea pe coperta revistei Playboy România. Iar după succesul repurtat și-a făcut planuri mari. La doi ani după ce a luat titlul de “Miss Playboy Romania 2006”, Roxana poza într-o revistă pentru adulți. Nu s-a oprit.

Roxana Ungureanu a fost vedeta Playboy România 2006

Ținta ei: să fie protagonista unei ședinte foto în ciocolată cu Jessica Alba. Avea să ajungă în Venezuela. Protagonistă a unui pictorial fierbinte în ediția de Venezuela a revistei “Playboy”. “Îmi plac bărbații cu simțul umorului, surprizele exotice și plajele pline de nisip. Visul meu este să fiu protagonista unei ședințe foto în ciocolată, împreună cu Jessica Alba. Ce poate să fie mai sexy? Am fost, sunt și mereu voi fi o rebelă. Fetele rebele sunt cele mai căutate”, spunea Roxana Ungureanu. (CITEȘTE ȘI: ISPITEI DE LA INSULA IUBIRII I-AU ”EXPLODAT” SILICOANELE DIN SUTIEN LA PLAJĂ!)

Pictorialul din Venezuela s-a bucurat de mare succes, doar că fotogaleriile erotice au ajuns, în scurt timp, pe mai multe pagini pornografice.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...