sabau

Ramas somer dupa ce a fost dat afara de la ASA Targu Mures, Ioan Ovidiu Sabau a ajuns de nerecunoscut. Fosta mare glorie a "Generatiei de Aur" a fost fotografiat impartind pliante in mijlocul Clujului.

S-au dus vremurile in care Sabau facea performanta cu Gica Hagi, cu Gica Popescu si cu Florin Raducioiu. Ajuns la 46 de ani, fostul fotbalist si-a incercat norocul in antrenoraj, insa a ramas, in cele din urma, fara loc de munca.

Sabau imparte pliante in mijlocul Clujului
Sabau imparte pliante in mijlocul Clujului

Ioan Ovidiu Sabau vede insa partea plina a paharului si, realizand ca are timp liber berechet, se ocupa de hobby-urile si de pasiunile sale.

Cand l-au vazut pe
Cand l-au vazut pe "Mot", clujenilor nu le-a venit sa creada

Fostul component al "Generatiei de Aur" apare in mai multe fotografii primite pe adresa redactiei pont@cancan.ro. In aceste imagini, Sabau este infatisat impartind pliante in mijlocul Clujului.

Cand au aflat despre ce este vorba, multi trecatori au strambat din nas
Cand au aflat despre ce este vorba, multi trecatori au strambat din nas

"Motul" si-a amplasat un stand ad-hoc in fata unui butic cu articole vestimentare, de unde imparte pliante cu Martorii lui Iehova, religia lui declarata in dese randuri.

Cum a devenit Martor al lui Iehova!

Ioan Ovidiu Sabau a imbratisat aceasta religie in urma cu mai bine de doua decenii. S-a intamplat in 1991, pe vremea cand "Motul" evolua la Feyernoord Rotterdam, in Olanda. Si acest lucru, spune el, i-a schimbat viata.
_____

CITITI SI:

Nelutu Sabau, fotbalist din Generatia de Aur, se plimba singur si abatut prin mall!
_____

"Trebuie sa recunosc ca atunci eram alt om. Pe teren, daca cineva ma lovea sau injura ori scuipa, ii raspundeam cu aceeasi moneda. Dupa ce am devenit Martor si am inceput sa aplic in viata de zi cu zi regulile Bibliei, am devenit un cu totul alt om. Nu am fost de acord niciodata cu violenta. Cred in iubirea de oameni si ca toti ne putem intelege si trai armonios. A fi Martor al lui Iehova nu inseamna doar sa declari, ci si sa traiesti dupa principiile acestei religii", povesteste Ioan Ovidiu Sabau.

B.P

Citeste despre:ioan ovidiu sabau, sabau, martorii lui iehova, sabau martorii lui iehova, generatia de aur, sabau religie, sabau iehova


Share On Facebook