Nadal ANUNȚĂ SEC: „Nu îmi pasă de recordul lui Federer!”

Autor:
Publicat: 26/12/2019 | 10:23
Nadal ANUNȚĂ SEC: „Nu îmi pasă de recordul lui Federer!”

Rafael Nadal, liderul mondial al clasamentului ATP, a acordat un interviu incendiar cotidianului spaniol Marca, în care a vorbit și despre „lupta” cu Roger Federer, privind numărul turneelor de Grand Slam adjudecate (20 la 19 pentru elvețian).

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

„Nu îmi pasă de recordul lui Federer. Pentru voi, mass-media, pentru fani, subiectul poate fi interesant. Dar pentru mine e deja o satisfacție imensă că fac parte din istoria acestui sport. Am muncit din greu și m-am antrenat de când aveam 8 ani. A fi aici, astăzi, la 33 de ani, e deja o realizare incredibilă. Am atins numere de neimaginat. Oamenii să hotărască cine e cel mai mare, nu numărul de trofee. Pentru mine, să fiu în grupul celor mai mari din istorie e suficient, e o mare onoare”, a declarat spaniolul.

Nadal a câștigat de 12 ori trofeul de la Roland Garros, dar nu se consideră imbatabil

„Nu cred că sunt imbatabil la Roland Garros. Nu există să fii de nebătut în sport. Să pierzi e omenesc, nu există perfecțiune în vreun domeniu. Eu sunt un om perfect normal și, în ciuda faptului că am făcut lucruri speciale pe teren, pot să pierd pe zgură. S-a și întâmplat de destule ori. În cele mai bune momente ale carierei mele, rivalii cu siguranță că au simțit că e dificil să mă învingă pe zgură. Dar la fel au simțit și când au jucat cu Federer sau cu Djokovic, în cele mai bune momente ale lor” a mai susținut Rafael Nadal.

Nadal va împlini 34 de ani în 3 iunie 2020