Nadal și ARMADA spaniolă au ÎNCINS un grătar înainte de startul ATP Cup!

Autor:
Publicat: 02/01/2020 | 10:23
Nadal și ARMADA spaniolă au ÎNCINS un grătar înainte de startul ATP Cup!

Liderul mondial Rafael Nadal, a zburat alături de echipa Spaniei la Rottnest Island, înainte de debutul noii competiții din circuit, ATP Cup. Turneul pe echipe va începe vineri 3 ianuarie și se va disputa în 3 orașe australiene, Sydney, Brisbane și Perth.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

Roberto Bautista-Agut, Pablo Carreno-Busta, Feliciano Lopez și căpitanul Francisco Roig l-au acompaniat pe Nadal cu un elicopter, în drumul spre populara insulă ce este bogată în plaje cu nisip, faună și floră unică pe glob. Echipa Spaniei a făcut baie în apă, Nadal și-a făcut un selfie cu animalul numit Quokka, apoi spaniolii au încins un grătar pe plajă cu numeroase feluri de fructe de mare. Nadal se declară încântat de „colțul de răi” din Australia: „Rottnest e un loc fabulos. Pentru noi a fost o trezire la realitate după ce zborul către Australia încă ne-a afectat, însă plaja și formele de viață sunt ceva ce ne vom aminti pentru o lungă perioadă de timp. Quokka’s sunt foarte prietenoși și nu se tem să fie aproape de oameni. Ne-am distrat teribil cu ei.”

„Este un lucru extraordinar pentru că ne aflăm în Perth și sunt entuziasmat de faptul că vom juca la ATP Cup. Localnicii sunt foarte mari fani ai tenisului, dar și australienii în general și este senzațional să evoluez în această competiție alături de grozavii mei coechipieri. Am venit aici să jucăm bine.” a mai declarat liderul mondial.

Spania face parte din Grupa B, alături de Japonia, Uruguay și Georgia
View this post on Instagram

Welcome, 2020! 👋 #ATPTour

A post shared by ATP Tour (@atptour) on