Narcis Iustin Ianau

A facut senzatie, in urma cu trei ani, la “Romanii au talent”, dar acum, la finalul liceului, se zbate sa-si gaseasca un sponsor pentru a putea merge la facultate. Din pacate pentru el, nimeni nu s-a oferit pana acum sa-I plateasca studiile.

Provine dintr-o familie modesta, insa are vise mari! Prea mari, din pacate, pentru posibilitatile sale material. Asa ca, drept ultima solutie, Narcis Ianau a apelat la ajutorul celor care i-ar putea sponsoriza studiile. El visa sa ajunga la un colegiu in Germania, insa fortat de imprejurari, trebuie sa multumeasca cu Conservatorul de la Cluj-Napoca.

“Am nevoie de ajutor financiar. In alte tari sau alte situatii, se ofera sprijin in cazul persoanelor ca si mine, si am sperat ca merit sa primesc si eu. Am chiar si colegi care si-au gasit sponsori, dar se pare ca ei sunt mai norocosi. Pentru mine nu a aparut inca niciun sponsor, dar asta nu ma va impiedica sa merg mai departe! Voi gasi o solutie cumva, la fel cum am facut mereu cand am fost descurajat”, ne-a spus Narcis.

 

CITESTE SI

Narcis Ianau trece prin momente dramatice! E sarac lipit! A ajuns sa cearseasca bani cunoscutilor prin SMS ca sa…

Probleme serioase, la numai 19 ani! Narcis, contratenorul de la "Romanii au talent", a ajuns la Urgenta, cu dureri mari de inima!
 


“Posibilitatile parintilor mei sunt limitate. Ne-am descurcat pana acum, ca orice familie modesta. Dar plecarea mea la Conservator va fi ceva in plus, care va ingreuna destul de mult situatia... De-asta am sperat la un ajutor”, a precizat artistul.

narcis

“Sper sa reusesc la Cluj. M-am informat si este mai potrivit pentru mine cel de la Cluj. Ei sunt mai pe muzica clasica. Mi-am dorit foarte mult sa pot sa merg in strainatate. Acolo sunt profesori specializati pe vocea mea. Insa daca nici pentru costurile de-aici nu se ofera nimeni, va dati seama cat de greu mi-ar fi fost sa gasesc sprijin pentru a merge sa studiez in afara…”, a mai spus Narcis, dezamagit, pentru CANCAN.ro.


SMS disperat


Zilele trecute, Narcis a renuntat la orice urma de orgoliu si a facut un apel disperat, trimitand un sms prin care-si striga durerea, tuturor apropiatilor:

narcis

“Dupa cum poate stiti, ma aflu in pragul examenelor si urmeaza sa incep Conservatorul.Cunoasteti pe cineva, sau se afla printre voi cineva care are posibilitatea si ar fi dispus sa-mi ofere o sponsorizare care sa-mi acopere un minim necesar de cheltuieli lunare, aferente mutarii in alt oras? (chirie, utilitat, transport, etc..). Incerc de cateva luni sa rezolv problema aceasta si nu am reusit. Multumesc din suflet”, acesta este continutul sms-ului trimis de Ianau.
 
Narcis Iustin Ianau

Citeste despre:narcis ianau conservator, narcis ianau romanii au talent, narcis iustin ianau bacalaureat


Share On Facebook